Dekan Görevlendirmemi onaylamıyor.

4nonymous

Öğrenci
Merhaba,
KHK sonucu 50/D ye geçişin ardından üniversitem tüm ÖYP'lileri 33A'ya geçirdi. Tekrar atamam yapıldığı için 35 ile görevlendirildiğim üniversiteden kadro naklimi alıp atandığım üniversiteye geri gittim. Eğitimim bitmediği için tekrar 35. madde görevlendirmesi için talepte bulundum ve görevlendirmem onaylandıktan sonra kadromu tekrardan sizinde bildiğiniz üzere eğitim aldığım enstitüye getirdim. Enstitü prosedür gereği kadromu lisansüstü eğitim yaptığım Anabilim dalında görevlendirme üzere talepte bulundu fakat Dekan bizim elemanımız değil diye görevlendirmeyi onaylamıyor. Başka bir yere görevlendirin veya enstitüde kalsın diyor.
Böyle bir hakkı var mı? ÖYP Programı gereği atandığım anabilim dalında eğitimimi alıyorum fakat 35. madde görevlendirmelerinde eğitim aldığım aynı bölümde görevli olmam gerekiyor mu?

Bunun ile ilgili bir yönetmelik var mı?
 
A

Akademmm

Guest
Enstitüde görevli olmamda bir sakınca yok. Hatta fakülteye gitmen bence daha kötü. Anabilim dalı enstitüye bağlıdır dekanlık birşey yok. Enstitü muhtemelen gidip iş yaparsın diye fakülteye gönderiyor ama fakültenin çalışacak adam istememesi de garip
 
Üst