Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Danışman memnuniyetsizliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sueno" data-source="post: 435618" data-attributes="member: 85353"><p>MERHABALAR Sn. [MENTION=28420]kuramci[/MENTION] ;</p><p></p><p></p><p>lütfen bu şekilde serzenişlerde bulunmayınız... sizin de hatalarınız var ,ve iletişimde yöntemsel olarak hatalı davranmaktasınız!..</p><p></p><p>şöyleki;</p><p></p><p>danışmanınız konumundaki kişi anladığım kadarıyla çok saygın değil yada yeterli değil, ancak birde şöyle düşünmeniz gerekmekte :</p><p></p><p>SİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİSİNİZ.. HER NE KADAR ÜLKEMİZDE BU BU ŞEKİLDE KABUL GÖRMESEDE YADA İŞLEMESE DE , SİZİN BİLİMSEL DÜŞÜNCELERE YÖNELMİŞ BİR PROFİLİNİZİN OLMASI , ÜRETİM ,ARAŞTIRMA GELİŞTİRME YAPMANIZ BEKLENMEKTEDİR.</p><p></p><p>yani buraya yazmış olduğunuz veya yazmadıklarınız da dahil ,kendinizin tek başınıza çalışması BEKLENEN bir eylem..</p><p></p><p>ayrıca şöyle hatalarınız var serzenişlerinizde ;</p><p></p><p>diyorsunuz ki (bu konuda başka başlığınızı da gördüm ondan ) ,danışman yeterli değil, yardımcı olmuyor yada vizyonu dar ..</p><p></p><p>peki bir de şöyle düşünün vizyonu geniş olsaydı ,size o beklediğiniz şekilde mi davranacaktı ..ÇOK YANILIYORSUNUZ ...</p><p></p><p>kaliteli bi,r akademisyen in yetişmesi zaten o kadar kolay değil, türkiye şartlarında ise bu daha zor ,dolayısyla size bunlara ekstradan daha fazla iş yükü de yüklenecekti..</p><p></p><p>yani şunlar yüksek ihtimal dahilinde olacaktı (açık ve net söyleyeyim) </p><p></p><p>o vizyonu geniş dediğiniz profesör .dr kişi nin kendi yetiştirdiği birkaçtane prof.dr akademisyen var olsa ,kendisine atıflar yapılmış olan , o akademisyen hakkında siz bu şekilde düşünecek olsaydınız , (ki bide danışmanınız olsa ) </p><p></p><p>o sizinle ilgilenmeyecekti..ama hiç bununla sınırlı kalmayacaktı.. onun yetiştirdği öğrencilerinden de ders alamayacaktınız , işlerinizi o okulda hiç olmadığı kadar zorlaştırmış olacaktınız yani..</p><p></p><p>AYRICA ;</p><p></p><p>Aslında şunu yapabilirdiniz, madem bilgi düzeyi düşük diyorsunuz yada ..şeklinde tanımlıyorsunuz/-sanız, bilgi zaten çok kıymetli ve gün geçtikçe de kıymet kazanmakta olan bir meta..o zaman şunları yapabilirdiniz yada halen yapabilirsiniz.. </p><p></p><p>onunla arkadas olmayı deneyin, iletişimde başarılı olabilirseniz (saygı ve hitap çok önemli ayrıca çalıştığınızı görmeli) onunla arkadas olabilir ,alışverişe çıkabilir yemeğe çıkabilirsiniz, yani bu üstte ve daha önceki diğer başlığınızda bahsetmiş olduğunuz nitelikteki tez danışmanınız için yapmanızı önerdiğim ve yapılabileceğinden emin olduğum en güzel önerim bu ...</p><p></p><p>lütfen yanlış anlamayın ama ben doğruları söyleyerek yalnızca size yardımcı olmaya çalıştım..</p><p></p><p><strong>lütfen rahat ve sakin bir kafayla güzelce çalışın </strong></p><p></p><p></p><p>başarılar dilerim..</p><p></p><p>sempati/sympathy</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sueno, post: 435618, member: 85353"] MERHABALAR Sn. [MENTION=28420]kuramci[/MENTION] ; lütfen bu şekilde serzenişlerde bulunmayınız... sizin de hatalarınız var ,ve iletişimde yöntemsel olarak hatalı davranmaktasınız!.. şöyleki; danışmanınız konumundaki kişi anladığım kadarıyla çok saygın değil yada yeterli değil, ancak birde şöyle düşünmeniz gerekmekte : SİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİSİNİZ.. HER NE KADAR ÜLKEMİZDE BU BU ŞEKİLDE KABUL GÖRMESEDE YADA İŞLEMESE DE , SİZİN BİLİMSEL DÜŞÜNCELERE YÖNELMİŞ BİR PROFİLİNİZİN OLMASI , ÜRETİM ,ARAŞTIRMA GELİŞTİRME YAPMANIZ BEKLENMEKTEDİR. yani buraya yazmış olduğunuz veya yazmadıklarınız da dahil ,kendinizin tek başınıza çalışması BEKLENEN bir eylem.. ayrıca şöyle hatalarınız var serzenişlerinizde ; diyorsunuz ki (bu konuda başka başlığınızı da gördüm ondan ) ,danışman yeterli değil, yardımcı olmuyor yada vizyonu dar .. peki bir de şöyle düşünün vizyonu geniş olsaydı ,size o beklediğiniz şekilde mi davranacaktı ..ÇOK YANILIYORSUNUZ ... kaliteli bi,r akademisyen in yetişmesi zaten o kadar kolay değil, türkiye şartlarında ise bu daha zor ,dolayısyla size bunlara ekstradan daha fazla iş yükü de yüklenecekti.. yani şunlar yüksek ihtimal dahilinde olacaktı (açık ve net söyleyeyim) o vizyonu geniş dediğiniz profesör .dr kişi nin kendi yetiştirdiği birkaçtane prof.dr akademisyen var olsa ,kendisine atıflar yapılmış olan , o akademisyen hakkında siz bu şekilde düşünecek olsaydınız , (ki bide danışmanınız olsa ) o sizinle ilgilenmeyecekti..ama hiç bununla sınırlı kalmayacaktı.. onun yetiştirdği öğrencilerinden de ders alamayacaktınız , işlerinizi o okulda hiç olmadığı kadar zorlaştırmış olacaktınız yani.. AYRICA ; Aslında şunu yapabilirdiniz, madem bilgi düzeyi düşük diyorsunuz yada ..şeklinde tanımlıyorsunuz/-sanız, bilgi zaten çok kıymetli ve gün geçtikçe de kıymet kazanmakta olan bir meta..o zaman şunları yapabilirdiniz yada halen yapabilirsiniz.. onunla arkadas olmayı deneyin, iletişimde başarılı olabilirseniz (saygı ve hitap çok önemli ayrıca çalıştığınızı görmeli) onunla arkadas olabilir ,alışverişe çıkabilir yemeğe çıkabilirsiniz, yani bu üstte ve daha önceki diğer başlığınızda bahsetmiş olduğunuz nitelikteki tez danışmanınız için yapmanızı önerdiğim ve yapılabileceğinden emin olduğum en güzel önerim bu ... lütfen yanlış anlamayın ama ben doğruları söyleyerek yalnızca size yardımcı olmaya çalıştım.. [B]lütfen rahat ve sakin bir kafayla güzelce çalışın [/B] başarılar dilerim.. sempati/sympathy [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Danışman memnuniyetsizliği