Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Danışman memnuniyetsizliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nanofly" data-source="post: 435614" data-attributes="member: 74964"><p>Sanırım, aşırı koruyucu aile yapımızın etkileri. Her tarafta destek, pışpışlama bekliyoruz. Ama doktora seviyesine gelen öğrenci, lisans ve yüksek lisan bitirmiş öğrencidir. Tamamen farklı bir alanda bile olsa o zamana kadar aldığı bilimsel eğitimin oluşturduğu altyapı ile araştırmalarını sürdürebilir Phd comics karikatürlerinden anladığım kadarıyla yurt dışında da farklı özelliklerde danışmanlar var. Bir öğrenci ülkemizde ya da herhangi bir ülkede, doktora seviyesine geldiğinde eksik yönleri kalmış olabilir. Bu eksiklikleri tamamlayıp tamamlamak tamamen hocanın insanlık anlayışına kalmış. Şahsen ben hoca olduğumda, araştırmalarımla zaman geçirmeyi, bir öğrencinin kendisi düzeltmesi gereken eksiklerle vakit geçirmekten, insanlık için, daha yararlı bulacağım. Benim için iyi danışman, sadece, öğrencinin yoluna taş koymayan danışmandır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nanofly, post: 435614, member: 74964"] Sanırım, aşırı koruyucu aile yapımızın etkileri. Her tarafta destek, pışpışlama bekliyoruz. Ama doktora seviyesine gelen öğrenci, lisans ve yüksek lisan bitirmiş öğrencidir. Tamamen farklı bir alanda bile olsa o zamana kadar aldığı bilimsel eğitimin oluşturduğu altyapı ile araştırmalarını sürdürebilir Phd comics karikatürlerinden anladığım kadarıyla yurt dışında da farklı özelliklerde danışmanlar var. Bir öğrenci ülkemizde ya da herhangi bir ülkede, doktora seviyesine geldiğinde eksik yönleri kalmış olabilir. Bu eksiklikleri tamamlayıp tamamlamak tamamen hocanın insanlık anlayışına kalmış. Şahsen ben hoca olduğumda, araştırmalarımla zaman geçirmeyi, bir öğrencinin kendisi düzeltmesi gereken eksiklerle vakit geçirmekten, insanlık için, daha yararlı bulacağım. Benim için iyi danışman, sadece, öğrencinin yoluna taş koymayan danışmandır. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Danışman memnuniyetsizliği