Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Cari Alımlarda Torpil Uygulamaları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yasaratis" data-source="post: 372093" data-attributes="member: 71649"><p>korku duvarı örmek değil hocam amaç, benim anlatmak istediğim şey var olan bir sorunun; başta bilim üretmek olmak üzere ülkeye verdiği zarardır. Ben köy çocuğuyum, gider köyüme iki davar alır ben hayatımı sürdürürüm. Biraz geniş yelpazeden bakmak lazım olaya; bir lisans öğrencisinin devlete maliyeti yıllık en az 50-60 bin lira, çarp bu rakımı en az 4 yılla 200-250 milyar maliyet demektir bu. Eğer sen bu maliyeti yapıp sonra da o adamın önünü kesersen sen bu parayı çöpe attın demektir. </p><p>Gelelim yapacağım dediğim şeylere; kaybedecek bir şeyim yok, adalet işlemezse bireysel adaletim işler. Gider sıkarım kafalarına iki el, bak hak yerini nasıl buluyor...</p><p>Bu hayatta hiç kimsenin yaptığı yanına kalmayacak bundan eminim, adalet yapmazsa kendim yaparım. Allah'tan başka kimseden korkmam, kimsenin hakkına zerre göz dikmem, kimseye de hakkımı yedirmem. Hayat da bu kadar basittir ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yasaratis, post: 372093, member: 71649"] korku duvarı örmek değil hocam amaç, benim anlatmak istediğim şey var olan bir sorunun; başta bilim üretmek olmak üzere ülkeye verdiği zarardır. Ben köy çocuğuyum, gider köyüme iki davar alır ben hayatımı sürdürürüm. Biraz geniş yelpazeden bakmak lazım olaya; bir lisans öğrencisinin devlete maliyeti yıllık en az 50-60 bin lira, çarp bu rakımı en az 4 yılla 200-250 milyar maliyet demektir bu. Eğer sen bu maliyeti yapıp sonra da o adamın önünü kesersen sen bu parayı çöpe attın demektir. Gelelim yapacağım dediğim şeylere; kaybedecek bir şeyim yok, adalet işlemezse bireysel adaletim işler. Gider sıkarım kafalarına iki el, bak hak yerini nasıl buluyor... Bu hayatta hiç kimsenin yaptığı yanına kalmayacak bundan eminim, adalet yapmazsa kendim yaparım. Allah'tan başka kimseden korkmam, kimsenin hakkına zerre göz dikmem, kimseye de hakkımı yedirmem. Hayat da bu kadar basittir ... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Cari Alımlarda Torpil Uygulamaları