Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Cari Alımlarda Torpil Uygulamaları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="47" data-source="post: 370852" data-attributes="member: 52046"><p>Benim haksızlıkları torpillileri falan savunduğum yok. Ben yıllardır bu forumdayım, yeni işe başladım ama torpil var, atanamıyorum diye ağladığım görülmemiştir mesajlarımı tek tek okuyabilirsin. Senin gibi birileri torpilli diye zihnime korku duvarı örmedim o kadar. Torpil var mı var. Adam kayırma var mı evet var. Benim puanım en iyi üniversitelere yetecek kadar yüksekti ancak şimdi yeni kurulumuş doğudaki bir üniversitedeyim. Ancak hala sızlanmıyorum, şikayet etmiyorum. Sadece elimdeki imkanı fırsata çevirmeye uğraşıyorum. Ağlayan ağlasın, sızlanan sızlansın kendi bilir. İşinin hakkını veren er geç atanıyor. Bu 4 üniversite değiştim demiştim yaşım 30'un altında. Adam bulabilirdim, milletvekili tanıdığımda vardı, 4 üniversite değişitim hepsinde beni seven hocalarım vardı, daha önce atanabilirdim. Ancak ben torpile inanmıyorum. Şimdi bölümümde yaşanan bir sıkıntıdan dolayı üslerime açıkça "istifamı vereyim" dedim. Çünkü bahsettiğim gibi burası olmasa başka bir yer o da olmadı doktoryaı bitirir giderim. Bu kadar basit.</p><p></p><p>İkincisi atanınca şöyle yaparım böyle yaparım demişsin. Bugün o torpilli adamlar önün kesiyorsa o zamanda önün keserler. Ya Kurt doğarsın yada kuzu. Mesele ön kabullerle kabuğuna çekilmek değil temayülleri yıkabilecek cesareti göstermektir. Bugün torpillilere karşı elin kolun bağlı olduğu gibi yarında öyle olacak. Atanınca eline Thor'un çekicini vermeyecekler bilmiş ol.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="47, post: 370852, member: 52046"] Benim haksızlıkları torpillileri falan savunduğum yok. Ben yıllardır bu forumdayım, yeni işe başladım ama torpil var, atanamıyorum diye ağladığım görülmemiştir mesajlarımı tek tek okuyabilirsin. Senin gibi birileri torpilli diye zihnime korku duvarı örmedim o kadar. Torpil var mı var. Adam kayırma var mı evet var. Benim puanım en iyi üniversitelere yetecek kadar yüksekti ancak şimdi yeni kurulumuş doğudaki bir üniversitedeyim. Ancak hala sızlanmıyorum, şikayet etmiyorum. Sadece elimdeki imkanı fırsata çevirmeye uğraşıyorum. Ağlayan ağlasın, sızlanan sızlansın kendi bilir. İşinin hakkını veren er geç atanıyor. Bu 4 üniversite değiştim demiştim yaşım 30'un altında. Adam bulabilirdim, milletvekili tanıdığımda vardı, 4 üniversite değişitim hepsinde beni seven hocalarım vardı, daha önce atanabilirdim. Ancak ben torpile inanmıyorum. Şimdi bölümümde yaşanan bir sıkıntıdan dolayı üslerime açıkça "istifamı vereyim" dedim. Çünkü bahsettiğim gibi burası olmasa başka bir yer o da olmadı doktoryaı bitirir giderim. Bu kadar basit. İkincisi atanınca şöyle yaparım böyle yaparım demişsin. Bugün o torpilli adamlar önün kesiyorsa o zamanda önün keserler. Ya Kurt doğarsın yada kuzu. Mesele ön kabullerle kabuğuna çekilmek değil temayülleri yıkabilecek cesareti göstermektir. Bugün torpillilere karşı elin kolun bağlı olduğu gibi yarında öyle olacak. Atanınca eline Thor'un çekicini vermeyecekler bilmiş ol. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Cari Alımlarda Torpil Uygulamaları