Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Cari Alımlarda Torpil Uygulamaları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="alfisti" data-source="post: 370822" data-attributes="member: 62894"><p>sizlerin çoğunun torpil dediği olay hocanın kendi istediği öğrencisini alması sanırım. eğer buysa mevzu torpil olmalıdır diyorum. evet net bir şekilde diyorum. örneğin; bizim üniversitemizde ales, ortalama, yds puanı kullanılır alınacakları belirlemek için. sizin 90 ales 3.50 ortalamanız ve 80 yds'niz olsun. 1. sırada olun. benim de 85 ales, 3.40 ortalama 75 yds'm olsun. ben de 2. olayım. burada hoca beni seçmişse bu torpil değil, ösym'nin ve sistemin dayattığı saçmasapan sınavlara prim vermemesinden ve 90 ales alanla 85 arasında bir zeka farkı görmemesinden de kaynaklı olabilir. zira akademisyen ales'le seçilmez, belki daha sonra hiç kullanamayacağı ingilizce'yle de. </p><p></p><p>siz itiraz ettiniz ettiniz adamlar öyp'yi getirdi. neye yaradı? kendileri bu kişilerin akademiyi aşağı çektiğini açıkladılar. onun için bırakalım hocalar kimi isterse onları alsınlar. ben böyle düşünüyorum. zira üniversitelerin 7-8 yıl önceki torpilli halleriyle şimdiki torpilsiz halleri arasında dağlar kadar fark var. ve şu ankinin iyi olduğunu kimse iddia edemez. veriler ortada.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alfisti, post: 370822, member: 62894"] sizlerin çoğunun torpil dediği olay hocanın kendi istediği öğrencisini alması sanırım. eğer buysa mevzu torpil olmalıdır diyorum. evet net bir şekilde diyorum. örneğin; bizim üniversitemizde ales, ortalama, yds puanı kullanılır alınacakları belirlemek için. sizin 90 ales 3.50 ortalamanız ve 80 yds'niz olsun. 1. sırada olun. benim de 85 ales, 3.40 ortalama 75 yds'm olsun. ben de 2. olayım. burada hoca beni seçmişse bu torpil değil, ösym'nin ve sistemin dayattığı saçmasapan sınavlara prim vermemesinden ve 90 ales alanla 85 arasında bir zeka farkı görmemesinden de kaynaklı olabilir. zira akademisyen ales'le seçilmez, belki daha sonra hiç kullanamayacağı ingilizce'yle de. siz itiraz ettiniz ettiniz adamlar öyp'yi getirdi. neye yaradı? kendileri bu kişilerin akademiyi aşağı çektiğini açıkladılar. onun için bırakalım hocalar kimi isterse onları alsınlar. ben böyle düşünüyorum. zira üniversitelerin 7-8 yıl önceki torpilli halleriyle şimdiki torpilsiz halleri arasında dağlar kadar fark var. ve şu ankinin iyi olduğunu kimse iddia edemez. veriler ortada. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Cari Alımlarda Torpil Uygulamaları