Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Cari Alımlarda Torpil Uygulamaları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="47" data-source="post: 370769" data-attributes="member: 52046"><p>Başına gelmeden konuşma mı? Dil sorunum olmadığı halde 3 yıl açıkta kaldım, ilana başvuru yapan en yüksek puanlı ben olmama ve o üniversitede tanıdık hoca olmasına rağmen belgelerim sümenaltı edildi. Hatta "hocaları orada, hemde puanları yüksek kadronun kime açıldığı belli oldu" diyenler olmuştu fakat başvurum kabul bile edilmedi. Torpilin babasını gördük merak etme. Fakat asla başaramayacağım veya yapamayacağım hissine kapılmadım KADRO İÇİN DEĞİL EN İYİ OLMAK İÇİN UĞRAŞTIM.</p><p></p><p>4 farklı üniversitede eğitim aldım ve üniversite 1 yıl memur olarak çalıştım daha sonra istifa edip özel sektörde devam ettim. Yani üniversitenin işleyişini hayalimde canlandırarak değil, bizzat yaşayarak gördüm. Torpili olup harcananları da çok gördüm. Torpili olup sonradan ilana başvuran yetenekli insanların alındığına şahit oldum. <span style="color: #ff0000">Kusura bakma bir işsizin teki akademisyen olsun diye bir dekanın bir rektörün kariyerini riske atacağını düşünüyorsan uykundan uyan ve bi elini yüzünü yıka derim.</span></p><p></p><p>Bugün benim öğrencilerim var ve onlara en iyi olmaları yönünde telkinlerde bulunuyorum, onlara torpil var yapamazsınız edemezsiniz değil, bir kişilik alım dahi olsa olsa o bir kişi siz olmalısınız kendinizi ona göre hazırlayın diyorum. </p><p></p><p>Madem iddia ettiğin kadar torpil var, o zaman ne diye akademisyenlik işene giriştin? Söylediğinle yaptığın çelişmiyor mu?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="47, post: 370769, member: 52046"] Başına gelmeden konuşma mı? Dil sorunum olmadığı halde 3 yıl açıkta kaldım, ilana başvuru yapan en yüksek puanlı ben olmama ve o üniversitede tanıdık hoca olmasına rağmen belgelerim sümenaltı edildi. Hatta "hocaları orada, hemde puanları yüksek kadronun kime açıldığı belli oldu" diyenler olmuştu fakat başvurum kabul bile edilmedi. Torpilin babasını gördük merak etme. Fakat asla başaramayacağım veya yapamayacağım hissine kapılmadım KADRO İÇİN DEĞİL EN İYİ OLMAK İÇİN UĞRAŞTIM. 4 farklı üniversitede eğitim aldım ve üniversite 1 yıl memur olarak çalıştım daha sonra istifa edip özel sektörde devam ettim. Yani üniversitenin işleyişini hayalimde canlandırarak değil, bizzat yaşayarak gördüm. Torpili olup harcananları da çok gördüm. Torpili olup sonradan ilana başvuran yetenekli insanların alındığına şahit oldum. [COLOR=#ff0000]Kusura bakma bir işsizin teki akademisyen olsun diye bir dekanın bir rektörün kariyerini riske atacağını düşünüyorsan uykundan uyan ve bi elini yüzünü yıka derim.[/COLOR] Bugün benim öğrencilerim var ve onlara en iyi olmaları yönünde telkinlerde bulunuyorum, onlara torpil var yapamazsınız edemezsiniz değil, bir kişilik alım dahi olsa olsa o bir kişi siz olmalısınız kendinizi ona göre hazırlayın diyorum. Madem iddia ettiğin kadar torpil var, o zaman ne diye akademisyenlik işene giriştin? Söylediğinle yaptığın çelişmiyor mu? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Cari Alımlarda Torpil Uygulamaları