Bursa'da YDS kurs önerisi

ufb16

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba,

Aylar önce başladığım kurs araştırmam kişisel nedenlerden dolayı yarım kalmıştı. O dönemde Suat gürcan Rıdvan gürbüz'ün online eğitim setini aldım fakat 1-2 ders takip edebilmiştim. Ve gördüğüm kadarıyla çok faydalı bir setti. Şimdi yeniden dil eğitimi almaya karar verdim ve Bursa'da dil kursunun öncülerinden tömer ve ukla ile görüştüm. Fakat arada kaldım, bu iki kursa daha önceden gitmiş olan, artılarını eksilerini belirtebilecek olan var mıdır?
 

ufb16

Öğrenci
Cevap biraz geç gelmiş olsa da teşekkürler. UKLA'ya yazıldım. Denemek için sadece bir kur aldım. Temmuz 8 de başlıyor. İlk olarak temel hedefim. yds için alt yapıyı geliştirerek 55 60 puanı görebilmek. Bakalım nasıl olacak. Fırsat bulursam kurs hakkında fikirlerimi buradan da paylaşırım. En azından daha sonra bu konuyu inceleyecek arkadaşlara fikir olur. :)
 

abcdef123456

Öğrenci
Kesinlikle Ukla.

Eski öğrencisiyim, hem genel ingilizce hem de yds hazırlık kursuna gittim. Yds kursundan bahsedecek olursam ilk olarak bu kurs eğitimini alabilmeniz için belirli seviyede ingilizcenizin olması gerekiyor. O seviyeyi sağladığınız taktirde katılabiliyorsunuz. (Kendi puan sistemlerine göre yanlış hatırlamıyorsam B1)

Biraz eğitiminden de bahsedeyim hatırladığım kadarıyla. Kursun ilk yarısı gramer diğer yarısı ise çıkmış soruların çözümünden oluşuyor. Kurs sonunda grammeri en ayrıntılı şekilde ezberlemeden mantığıyla birlikte öğreniyorsunuz ve birdaha unutmanız söz konusu olmuyor. Verilen kaynaklar oldukça yeterli kursu bitirdiğinizde az sayılmayacak kadar kelime dağarcığınız gelişiyor. Grameri bütünüyle en ince yapısına kadar öğreniyorsunuz. Seviyeniz ne olursa olsun size en baştan anlatılmaya başlanıyor ki bütün sınıf aynı bilgiler üzerinden eksiksiz devam edebilsin ki bu sayede hocamız gramer bölümü tamamlandığında neyi bilip bilmediğimizi neyi öğrettiğini bildiği için bize kolaylıkla yardımcı olabiliyordu. Test bölümünde ise son beş yılın çıkmış sorularıyla birlikte bir grup test çözdük.(Sorulara yayınlanma sınırı getirilmeden önceki) Soruların hepsini tercüme ederek tek tek değerlendiriyorduk. Ki bu da genel kabul gören 'sınav tekniği' olayını öğrenmediğimizin en büyük kanıtı.

Bir de şunu belirtmek isterim en son yds eğitimini iki farklı hoca veriyordu. İkisinin de ders anlatımı birbirinden farklı, ben kendi aldığım hocanın ders işleyişini anlattım bunu belirtmekte fayda var.

Tabii sizin çabanız ve çalışmanız olmadan dünyanın en iyi kursuna bile gitseniz başarı elde edemeyeceğinizi unutmayın. Kurs size gerçekçi davranıyor size şu puanı aldırırım diye vaat etmiyor. Bizim grubumuzda en düşük puan alan arkadaşımız 55 almıştı diye anımsıyorum. Kendi puanımı da bir önceki yds puanıma göre 31 puan yukarı çektim.

Fiyat olarak Bursa genelinde var olan kurslardan biraz fazla veriyorsunuz ama inanın değiyor.
 

elif_1635

Öğrenci
Slm..Uludağ yüksek lisans öğremcisi olarak yardımınıza ihtiyacım var😔 Hocam dan ve bir kaç arkadaşından akademik batı dillerinde utku hoca yds de gayet iyimiş.Biraz araştırma yaptım hocanın Videolarını izledim bir kaç video su var you tube de hocanın alana hakim olduğu belli gibi.Yanız giden arkadaşlarımız var ise görüş alabilir miyim 🙏
 

yağmurlu1

Öğrenci
Yökdil ösym ye bağlandı ve yds ile zorluk derececesi farkı her geçen sınavda kapanıyor.Yds ve yök dil sınavlarına hazırlanırken bol bol soru çözüp kelime çalışmanızı öneririm.Yds eğitiminde yayın ve hocanın sınav hakimiyeti çok önemli akademik batı dilleri ve tömer öğrenci ilgisi ve ciddiyeti açısından tavsiye ederim
 

gizembal

Öğrenci
ben yds hazırlandığım süreçte kendim halledebileceğimi düşündüm. ama hataymış sınava girince anladım. sınav tekniği bilmeden sınava dair çalışmadan sadece ingilizce bilerek olacak bir iş değil kesinlikle. akademik batı dilleri okuluyla YDS kaynakları ve İngilizceuzem online ücretsiz takviyesi ile sınavı yakalayan uzman kadrosuyla ufkumu çok değiştirdi. sonuç almam gerekene çok yakındı demo derse misafir olmanızı öneririm
 

zeki24460

Öğrenci
ingilizce için zor dönemler atlatmış biri olarak bende başımdan geçenden bahsetmek isterim. ilokul lise ve üniversitede almam gereken ingilizce bilgi birikimin hiç alamadığımı anladığımda iş başvurusunun kolay ingilizce konularını içeren mülakatında elenmiştim. anladım ki bu şekilde en basit konularda bile sıfırdım. eski eğitim bilgilerimden de bildiğim kadarıyla grup eğitiminden istediğim sonuçları alamayacağımın ve o kadarda uzun uzadıya zaman harcamamak istediğimi biliyordum. ne istediğini bilen alır demişler aldım arkadaşlar. zor bir öğrenciydim kabul ama akademik batı dilleri ailesine bana gösterdikleri sabır ve bu gerçekten efektif kullanabildiğim ingilizcemi onlara borçluyum teşekkür ederim :) bu ticari akıma kapılıp umarım kendilerini bozmazlar. çünkü güzel bir ayardalar.
 

Fatmakara.16

Öğrenci
Bursada en başarılı ve en kaliteli hizmet sunan kurum Aysun uğuşu tavsiye edeirm herkese.

- - - Güncellendi - - -

Toelf kursları için Bursanın en iyi adresidir Aysun uğuş gerek online eğitimi ile gerek fiyatı ile çok iyidir kendileri herkese tavsiye ederim.

- - - Güncellendi - - -

Bursadaki en kaliteli kurumlardan biri olan Aysun uğuş dil okulları her sınavınız ve hedefinizde yardımcı olabilirler herkese tavsiye ederim.
 

Erhan yılmaz

Öğrenci
Online eğitimi aldığım ve çok memnun olduğum Aysun uğuşu tavsiye ederim.

- - - Güncellendi - - -

Bursanın en başarılı dil kurumu olan Aysun uğuşu tavsiye ederim size bişey katmak için gerçekten uğraşıyorlar.

- - - Güncellendi - - -

Yds sınavında başarımın tek sırrıdır kendileri online eğitimdeki en kaliteli hizmeti veriyorlar.
 

Sami güven

Öğrenci
Yds sınavımda 90 puan almamın tek nedeni olan Aysun uğuş dil kursudue kendileri gerçekten başarılı bil kurumdur.

- - - Güncellendi - - -

yds sınvanda başarılı olmak isteyen arkadaşlara tek önerim Aysun uğuş dil okuludur yüksek hizmet kalitesi ve başarılıdır .

- - - Güncellendi - - -

Uygun fiyatlı başarılı bir yds kursu arıyorsanız onlline eğitim ile de size destek olan Aysun uğuş dil kursunun herkese tavsiye ederim.
 
Üst