Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Bunlar da Var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nanofly" data-source="post: 468531" data-attributes="member: 74964"><p>Sinirlendim gene. Etrafım bazingalarla dolu. Bari bazinganın şahsında onlara karşılık vereyim. Seçim sonuçlarından başlayayım. Çünkü bir örnek orada. Oy oranlarının toplamı %100.1 olarak ekranlara yansımış, adam hala oyların dışarıdan geldiğini ispat edin diyor. Matematik bilmeyince böyle oluyor. Televzyonda üniversite mezunu birileri, onlar basamağı yerine ikiler basamağını uydurmuş. Ülkemiz, uluslararsı matematik sınavlarında, Ortadoğu ülkelerinden geride. Ali Nesin siyaset yapıyor ki birilerinin huzuru bozulmasın. Hayatı boyunca oy verme dışında siyasetle uğraşmamış insamlar işlerinden çıkarılıyor. İnsanlar iğrenç iftiralara maruz kalıyor. Aileler yanıyor. Aman bazingaların ağzının tadı kaçmasın. Üniversitelerde araştırmaya para yok. Bana ülkemden git derken, bu ortamda huzurlu olabşliyorken asıl siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bazingalar. Huzurunuz, lobotomi geçirmişlerin huzurundan farksız. Komşunun evi yanarken huzur aranmaz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nanofly, post: 468531, member: 74964"] Sinirlendim gene. Etrafım bazingalarla dolu. Bari bazinganın şahsında onlara karşılık vereyim. Seçim sonuçlarından başlayayım. Çünkü bir örnek orada. Oy oranlarının toplamı %100.1 olarak ekranlara yansımış, adam hala oyların dışarıdan geldiğini ispat edin diyor. Matematik bilmeyince böyle oluyor. Televzyonda üniversite mezunu birileri, onlar basamağı yerine ikiler basamağını uydurmuş. Ülkemiz, uluslararsı matematik sınavlarında, Ortadoğu ülkelerinden geride. Ali Nesin siyaset yapıyor ki birilerinin huzuru bozulmasın. Hayatı boyunca oy verme dışında siyasetle uğraşmamış insamlar işlerinden çıkarılıyor. İnsanlar iğrenç iftiralara maruz kalıyor. Aileler yanıyor. Aman bazingaların ağzının tadı kaçmasın. Üniversitelerde araştırmaya para yok. Bana ülkemden git derken, bu ortamda huzurlu olabşliyorken asıl siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bazingalar. Huzurunuz, lobotomi geçirmişlerin huzurundan farksız. Komşunun evi yanarken huzur aranmaz. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Bunlar da Var