Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Bundan Sonra açılacak tüm Araştırma Görevlisi İlanları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="FizyoterapistMD" data-source="post: 455001" data-attributes="member: 82421"><p>[MENTION=3]Nazmi[/MENTION] hocam peki bu zamana kadar yaptığımız yüksek lisansın yok sayılacağına dair bilgiyi nereden edindiniz acaba bu 900 kişilik alımlarda ?</p><p>Bununla ilgili herhangi bir yök duyurusu yok.</p><p>Ben böyle bir duyuruyu da şu şekilde yorumladım. YÖK'ün öypli araştırma görevlilerinden memnun olmayan üniversitelerin taleplerine cevap vermek amacıyla mevcut düzende kendi araştırma görevlisini seçme özgürlüğünü verdiğini düşünüyorum. Bu bağlamda yüksek lisansı üniversitenin talep ettiği alanlarda ve görevlendirme yaptığı üniversitelerde yapmamızı isteyeceğini ve bu insiyatifin üniversitede olduğu kararındayım. </p><p></p><p>Verilmiş emekler boşa mı gidecek? Adamlar kalifiye eleman arıyorlarsa kaliteli üniversitelerde yüksek lisansa kabul edilmiş kişilerin yüksek lisansı boşa mı gidecek? Bence sadece 50/d'li öyplileri egale etmek için konulan bir şart... Dışarıdan yüksek lisansına devam eden ve alanında en iyi üniversitede yapan birinin yüksek lisansını iptal etmek çok saçma geliyor. Örnek veriyorum ben fizyoterapi ve rehabilitasyon alanında yüksek lisans yapıyorum. Şuan açılan ilanlara baktığımda üniversitelerin %80'inin Hacettepe üniversitesinde yüksek lisansa göndereceğini düşünüyorum. E zaten orada yüksek yaptığıma göre neden aynı yerde iki defa 0 dan yüksek lisansa başlamam gerektiğini anlayamıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FizyoterapistMD, post: 455001, member: 82421"] [MENTION=3]Nazmi[/MENTION] hocam peki bu zamana kadar yaptığımız yüksek lisansın yok sayılacağına dair bilgiyi nereden edindiniz acaba bu 900 kişilik alımlarda ? Bununla ilgili herhangi bir yök duyurusu yok. Ben böyle bir duyuruyu da şu şekilde yorumladım. YÖK'ün öypli araştırma görevlilerinden memnun olmayan üniversitelerin taleplerine cevap vermek amacıyla mevcut düzende kendi araştırma görevlisini seçme özgürlüğünü verdiğini düşünüyorum. Bu bağlamda yüksek lisansı üniversitenin talep ettiği alanlarda ve görevlendirme yaptığı üniversitelerde yapmamızı isteyeceğini ve bu insiyatifin üniversitede olduğu kararındayım. Verilmiş emekler boşa mı gidecek? Adamlar kalifiye eleman arıyorlarsa kaliteli üniversitelerde yüksek lisansa kabul edilmiş kişilerin yüksek lisansı boşa mı gidecek? Bence sadece 50/d'li öyplileri egale etmek için konulan bir şart... Dışarıdan yüksek lisansına devam eden ve alanında en iyi üniversitede yapan birinin yüksek lisansını iptal etmek çok saçma geliyor. Örnek veriyorum ben fizyoterapi ve rehabilitasyon alanında yüksek lisans yapıyorum. Şuan açılan ilanlara baktığımda üniversitelerin %80'inin Hacettepe üniversitesinde yüksek lisansa göndereceğini düşünüyorum. E zaten orada yüksek yaptığıma göre neden aynı yerde iki defa 0 dan yüksek lisansa başlamam gerektiğini anlayamıyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Bundan Sonra açılacak tüm Araştırma Görevlisi İlanları