Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Bu aralar açılan kadrolar 'İhtisaslaştırılmış ÖYP kadrosu' olarak mı geçiyor ve bunların geleceği sizce ne olur?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Surveillance" data-source="post: 455451" data-attributes="member: 94841"><p>Arkadaşlar bu İhtisaslaştırılmış ÖYP denilen sistem şuan uygulanmaya başlandı mı? Ayrıca, bu İht. ÖYP kadroları için sözlü sınav olacağı söyleniyordu ama eğer bu kadrolar 'İht. ÖYP kadrosu' ise neden aynı şart ve kriterlere sahip olan bazı okullar yazılı, bazıları sözlü sınav yapacaklarını söylüyor? Yoksa bunlar İht. ÖYP kadroları değil de İht. kadroları daha sonra mı açılacak? Bir de kadrolar bildiğiniz üzere 50/d kadroları. Yani 50/d olması acaba <u>kesin olarak</u> doktora sonrasında kapının önüne konulacağımız anlamına mı geliyor? Acaba 33/a'ya geçişimiz sağlanabilir mi?</p><p></p><p>Bir de ilgili bölümde yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak şartı ile ilgili olarak, ben şuan başvurduğum bölümde 'ilgili alanda lisans mezunu olmak ve yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak' şartını sağlıyorum. Şuan yüksek lisans öğrencisiyim. Şimdi ben kabul olursam, gerekli şartı sağladığım halde yani kendi bölümümde yüksek lisans yapıyor olduğum halde yine de yüksek lisansımın geçersiz sayılması gibi bir ihtimal mi var acaba?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Surveillance, post: 455451, member: 94841"] Arkadaşlar bu İhtisaslaştırılmış ÖYP denilen sistem şuan uygulanmaya başlandı mı? Ayrıca, bu İht. ÖYP kadroları için sözlü sınav olacağı söyleniyordu ama eğer bu kadrolar 'İht. ÖYP kadrosu' ise neden aynı şart ve kriterlere sahip olan bazı okullar yazılı, bazıları sözlü sınav yapacaklarını söylüyor? Yoksa bunlar İht. ÖYP kadroları değil de İht. kadroları daha sonra mı açılacak? Bir de kadrolar bildiğiniz üzere 50/d kadroları. Yani 50/d olması acaba [U]kesin olarak[/U] doktora sonrasında kapının önüne konulacağımız anlamına mı geliyor? Acaba 33/a'ya geçişimiz sağlanabilir mi? Bir de ilgili bölümde yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak şartı ile ilgili olarak, ben şuan başvurduğum bölümde 'ilgili alanda lisans mezunu olmak ve yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak' şartını sağlıyorum. Şuan yüksek lisans öğrencisiyim. Şimdi ben kabul olursam, gerekli şartı sağladığım halde yani kendi bölümümde yüksek lisans yapıyor olduğum halde yine de yüksek lisansımın geçersiz sayılması gibi bir ihtimal mi var acaba? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Bu aralar açılan kadrolar 'İhtisaslaştırılmış ÖYP kadrosu' olarak mı geçiyor ve bunların geleceği sizce ne olur?