Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
Bir meslek olarak akademisyenlik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 402449"><p>Hocam sözlerim kesinlikle size değil o konuda yanlış anlaşılmak istemem bnde daha dün başıma gelen birşeyi söyleyim 2.sırada asistan alımında sıraya gireceğim mülakata ne hikmetse asistan alımında hizmet dökümüm yok diye sıralamaya giremedim. Ve bugün açıklanan sonuca göre tahmin edin kaçıncı sıradaki kişi alındı. Sırf o kişi sıralamaya girsin diye bir çok insanın sağlık raporu yok diye elendi(sağlık raporu başvuru evraklarında olması gerekiyormuş) ve bu dediğim bölümde ilk defa bu kadar düşük ales puanı ve dil puanıyla insan kadroya alındı. bu yakın bir geçmiş diye örnek veriyorum yoksa 100 ilanın 99 u böyle ve bunu sokakdan geçen insan bile biliyor bir enayi benmişim bende yavaş yavaş öğreniyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 402449"] Hocam sözlerim kesinlikle size değil o konuda yanlış anlaşılmak istemem bnde daha dün başıma gelen birşeyi söyleyim 2.sırada asistan alımında sıraya gireceğim mülakata ne hikmetse asistan alımında hizmet dökümüm yok diye sıralamaya giremedim. Ve bugün açıklanan sonuca göre tahmin edin kaçıncı sıradaki kişi alındı. Sırf o kişi sıralamaya girsin diye bir çok insanın sağlık raporu yok diye elendi(sağlık raporu başvuru evraklarında olması gerekiyormuş) ve bu dediğim bölümde ilk defa bu kadar düşük ales puanı ve dil puanıyla insan kadroya alındı. bu yakın bir geçmiş diye örnek veriyorum yoksa 100 ilanın 99 u böyle ve bunu sokakdan geçen insan bile biliyor bir enayi benmişim bende yavaş yavaş öğreniyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
Bir meslek olarak akademisyenlik