Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Bilimsel Hazırlık ve buna bağlı tecil durumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mechaniq" data-source="post: 449331" data-attributes="member: 93535"><p>Tekrar merhabalar, zaman ayırdığınız için gerçekten çok teşekkürler symo++ hocam.</p><p>Okul ile görüştüm kaydımı eğer bu sene bilimsel hazırlık programını tamamlayamazssam bahar dönemi sonunda sileceklerini söylediler. Şimdi bu durumda en mantıklı zamanda kaydımı sildirmek veya Uludağ Üniversitesinin başarız oldum diye kaydımı silmesini istiyorum.</p><p>Yapmayı düşündüğüm yeni yüksek lisans MBA (master of business administration) Bahçeşehir Üniversitesi'nin Bursa şubesinde verilen ücretli program olacak. ( Bursa MBA - Program Yapısı :: BAU - Bahçeşehir Üniversitesi )</p><p>Linkte Güz, Bahar ve Yaz dönemlerinde bu programın açıldığınıda belirtmişler, gerçi yaz dönemi mantığı nasıl işliyor bilmiyorum ve okula soracağım (bilgi aldıktan sonra burayada yazarım). Eğer yaz dönemi Mayıs-Haziran gibi kayıt olunuyorsa Uludağ Üniversitesi tecilimi bahar dönemi sildirip/(yada okul başarısız olduğum için otomatik olarak siler) bu programa kaydolabilirim.. O mümkün değilse Bahar dönemi için Bahçeşehir'e kayıt olurum ve Uludağ Üniversitesinden kaydımı sildiririm diye düşünüyorum.</p><p></p><p>Fakat bahar dönemine kayıt olmak istersem ne U.Ü'den kaydımı ne zaman sildirmem gerekir orasını anlayamadım ..</p><p></p><p>Varsa bu konuda bilginiz aydınlatırsanız çok sevinirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mechaniq, post: 449331, member: 93535"] Tekrar merhabalar, zaman ayırdığınız için gerçekten çok teşekkürler symo++ hocam. Okul ile görüştüm kaydımı eğer bu sene bilimsel hazırlık programını tamamlayamazssam bahar dönemi sonunda sileceklerini söylediler. Şimdi bu durumda en mantıklı zamanda kaydımı sildirmek veya Uludağ Üniversitesinin başarız oldum diye kaydımı silmesini istiyorum. Yapmayı düşündüğüm yeni yüksek lisans MBA (master of business administration) Bahçeşehir Üniversitesi'nin Bursa şubesinde verilen ücretli program olacak. ( Bursa MBA - Program Yapısı :: BAU - Bahçeşehir Üniversitesi ) Linkte Güz, Bahar ve Yaz dönemlerinde bu programın açıldığınıda belirtmişler, gerçi yaz dönemi mantığı nasıl işliyor bilmiyorum ve okula soracağım (bilgi aldıktan sonra burayada yazarım). Eğer yaz dönemi Mayıs-Haziran gibi kayıt olunuyorsa Uludağ Üniversitesi tecilimi bahar dönemi sildirip/(yada okul başarısız olduğum için otomatik olarak siler) bu programa kaydolabilirim.. O mümkün değilse Bahar dönemi için Bahçeşehir'e kayıt olurum ve Uludağ Üniversitesinden kaydımı sildiririm diye düşünüyorum. Fakat bahar dönemine kayıt olmak istersem ne U.Ü'den kaydımı ne zaman sildirmem gerekir orasını anlayamadım .. Varsa bu konuda bilginiz aydınlatırsanız çok sevinirim [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Bilimsel Hazırlık ve buna bağlı tecil durumu