Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Bilimsel Hazırlık ve buna bağlı tecil durumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sueno" data-source="post: 447441" data-attributes="member: 85353"><p><strong>MERHABALAR </strong></p><p>şu aşamada ben çok dikkatli olmanız gerektiğini düşünmekteyim.</p><p>çünkü;</p><p></p><p>1) çoğu işlem 20.04.16 tarihli yönetmelikle baştan sona değişti diyebilirim. çok uzak kaldım bazı şeylerden ondan dilerseniz benim söylediklerimi okuduktan sonra dilerseniz bir de yönetmeliği okuyun LÜTFEN</p><p></p><p>Bilimsel hazırlık programını 1 yılda başarı ile geçemediğiniz takdirde ilşiğiniz kesilir. (eskiden böyle değildi.bir önceki yönetmelikle ne yaparsanız yapın ,3 yılda siz atılmazdınız ama birde bilimsel hazırşık daha tuhaf...yinede bildiğim kadarıyla bu konuda yök üniversitelere serbestlik verebilmekte ,dolayısıyla siz enstitü ile LÜTFEN YAZILI DİLEKÇE ile iletişim sağlayınız. anlaşılır bir biçimde BILGI EDINME TALEBINDE bulununuz. eğer memur kişiye sorarsanız hatalı cevap alma riskiniz yüksektir bana göre ,çünkü ben bu tarz konularda çok hata yapan memur kişi gördüm.)</p><p></p><p></p><p>2) bu soruyla ne demek istediğiniz açık değil. </p><p></p><p>EĞER ;</p><p></p><p>MBA :"master of business admistration " ise ve tezli ise ben bunu öneririm. ancak bizim ülkemizdede bazı okullar bu bare ile eğitim açabilmeketeler (YTÜ mesela) </p><p></p><p>34) ben açıkça vakit kaybetmeksizin bir üniversiteye bilimsel hazırlık olmayan bir programa kayıt yaptırmanızı öneririm. </p><p></p><p></p><p></p><p>şimdi eskiden 3 yıl 5 ay tecil oluyordu ve genelde sorun çıkmazdı. ancak aslında şu anda bu hem tezlide hem doktorada kademeli şeklindedir. yani direkt 3 yıl bir tecil veya 6 yıl bir tecil yok. yönetmeliği okuyun anlarsınız ,zaten bende tek bir defa okudum ve bunları biliyorum genelde bu tarz şeyleri de hiç unutmam.</p><p></p><p> en mantıklı şey sisteme ayak uydurmak olur aslında , hele ki ağır problemlere dayanabilecek kadar güçlü değil iseniz. birde ne kadar güçlü...erkek misin ,delikanlı mısn ..hadi hadi...</p><p></p><p>ne olsan ol ...sen insansın zarifsin ki...erkek olsan da bu bağlamda durum fark etmez..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sueno, post: 447441, member: 85353"] [B]MERHABALAR [/B] şu aşamada ben çok dikkatli olmanız gerektiğini düşünmekteyim. çünkü; 1) çoğu işlem 20.04.16 tarihli yönetmelikle baştan sona değişti diyebilirim. çok uzak kaldım bazı şeylerden ondan dilerseniz benim söylediklerimi okuduktan sonra dilerseniz bir de yönetmeliği okuyun LÜTFEN Bilimsel hazırlık programını 1 yılda başarı ile geçemediğiniz takdirde ilşiğiniz kesilir. (eskiden böyle değildi.bir önceki yönetmelikle ne yaparsanız yapın ,3 yılda siz atılmazdınız ama birde bilimsel hazırşık daha tuhaf...yinede bildiğim kadarıyla bu konuda yök üniversitelere serbestlik verebilmekte ,dolayısıyla siz enstitü ile LÜTFEN YAZILI DİLEKÇE ile iletişim sağlayınız. anlaşılır bir biçimde BILGI EDINME TALEBINDE bulununuz. eğer memur kişiye sorarsanız hatalı cevap alma riskiniz yüksektir bana göre ,çünkü ben bu tarz konularda çok hata yapan memur kişi gördüm.) 2) bu soruyla ne demek istediğiniz açık değil. EĞER ; MBA :"master of business admistration " ise ve tezli ise ben bunu öneririm. ancak bizim ülkemizdede bazı okullar bu bare ile eğitim açabilmeketeler (YTÜ mesela) 34) ben açıkça vakit kaybetmeksizin bir üniversiteye bilimsel hazırlık olmayan bir programa kayıt yaptırmanızı öneririm. şimdi eskiden 3 yıl 5 ay tecil oluyordu ve genelde sorun çıkmazdı. ancak aslında şu anda bu hem tezlide hem doktorada kademeli şeklindedir. yani direkt 3 yıl bir tecil veya 6 yıl bir tecil yok. yönetmeliği okuyun anlarsınız ,zaten bende tek bir defa okudum ve bunları biliyorum genelde bu tarz şeyleri de hiç unutmam. en mantıklı şey sisteme ayak uydurmak olur aslında , hele ki ağır problemlere dayanabilecek kadar güçlü değil iseniz. birde ne kadar güçlü...erkek misin ,delikanlı mısn ..hadi hadi... ne olsan ol ...sen insansın zarifsin ki...erkek olsan da bu bağlamda durum fark etmez.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Bilimsel Hazırlık ve buna bağlı tecil durumu