Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Bankacılıktan öğretim görevliliğine geçiş hkk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="cansuuu_87" data-source="post: 486542" data-attributes="member: 102225"><p>beyefendi benim niyetim sizin yetkinliklerinizi sorgulamak değil ironi yaparak eğitimciliğinize atıfta bulundum.Siz farzedinki bir arş.görevlisisiniz ve bende bir öğrenciniz olarak yukarıda anlattığım verilerle size hayalimden bahsediyorum ve bana bir yol çizmenizi ve rehber olmanızı istiyorum..Sizin cevabınız böyle olacaksa almayayım bende böyle eğitimciliği...</p><p></p><p>Hıı cevabınıza gelecek olursak bir kamu bankasında mezuniyet sonrası operasyonda başlayıp, sırasıyla bireysel ve sonrasında da kobi'de yönetmenliğe kadar alnının teriyle gelmiş birisine Türkiye piyasasındaki iş gücü dinamiği hakkında bilgi edinmesini istemenizde ayrı komedi.Torpil vs biz kendimizi bildik bileli hep vardı ve maalesef birileri oturdukları yerden ülkenin kaymağını yerken bizlerde çabalayarak ancak bir yerlere gelebildik.Evet kişilere göre ilanlar olduğunu bilmek için çok fazla zeki olmaya gerek yok ama genel olarak böyle bahanelere sığınmam ve tavsiye ederim gönlünüzü sorgulayın sizde..</p><p>zira niyetim ders almak değil halis niyetlerle bu süreçleri yeni yeni takip eden birisi olarak egosuz kişilerden bilgi edinmekti...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cansuuu_87, post: 486542, member: 102225"] beyefendi benim niyetim sizin yetkinliklerinizi sorgulamak değil ironi yaparak eğitimciliğinize atıfta bulundum.Siz farzedinki bir arş.görevlisisiniz ve bende bir öğrenciniz olarak yukarıda anlattığım verilerle size hayalimden bahsediyorum ve bana bir yol çizmenizi ve rehber olmanızı istiyorum..Sizin cevabınız böyle olacaksa almayayım bende böyle eğitimciliği... Hıı cevabınıza gelecek olursak bir kamu bankasında mezuniyet sonrası operasyonda başlayıp, sırasıyla bireysel ve sonrasında da kobi'de yönetmenliğe kadar alnının teriyle gelmiş birisine Türkiye piyasasındaki iş gücü dinamiği hakkında bilgi edinmesini istemenizde ayrı komedi.Torpil vs biz kendimizi bildik bileli hep vardı ve maalesef birileri oturdukları yerden ülkenin kaymağını yerken bizlerde çabalayarak ancak bir yerlere gelebildik.Evet kişilere göre ilanlar olduğunu bilmek için çok fazla zeki olmaya gerek yok ama genel olarak böyle bahanelere sığınmam ve tavsiye ederim gönlünüzü sorgulayın sizde.. zira niyetim ders almak değil halis niyetlerle bu süreçleri yeni yeni takip eden birisi olarak egosuz kişilerden bilgi edinmekti... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Bankacılıktan öğretim görevliliğine geçiş hkk