Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Aynı Üniversitede Farklı Tarihlerde Açılan Arş.Grv.Başvuru
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="misafirimben" data-source="post: 455091"><p><strong>ihtisaslaştırılmış öyp'ye ilişkin yardım</strong></p><p></p><p>merhabalar, Nazmi hocam ve diğer hocalarım hayatım için çok önemli bir karar vereceğim o yüzden fikirlerinize ve yardımlarınıza çok ihtiyacım var. Hocam, ben doktora ders dönemindeyim bir üniversiteye başvuru yapmak istiyorum aynı anabilim dalından yüksek lisans ve doktora programı olan bir üniversite, ancak ben o anabilim dalından zaten yüksek lisansım var tekrar yüksek lisans yapmam gerekiyor mu? üniversite ve hocaların bu konuda bir inisiyatifi olabilir mi? hocam bir de o üniversitede yüksek lisans doktora programı varsa beni tekrar farklı bir üniversiteye gönderebilirler mi? şimdiden çok teşekkkür ederim evlillik planı yapıyorum her şey bu ilana bağlı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="misafirimben, post: 455091"] [b]ihtisaslaştırılmış öyp'ye ilişkin yardım[/b] merhabalar, Nazmi hocam ve diğer hocalarım hayatım için çok önemli bir karar vereceğim o yüzden fikirlerinize ve yardımlarınıza çok ihtiyacım var. Hocam, ben doktora ders dönemindeyim bir üniversiteye başvuru yapmak istiyorum aynı anabilim dalından yüksek lisans ve doktora programı olan bir üniversite, ancak ben o anabilim dalından zaten yüksek lisansım var tekrar yüksek lisans yapmam gerekiyor mu? üniversite ve hocaların bu konuda bir inisiyatifi olabilir mi? hocam bir de o üniversitede yüksek lisans doktora programı varsa beni tekrar farklı bir üniversiteye gönderebilirler mi? şimdiden çok teşekkkür ederim evlillik planı yapıyorum her şey bu ilana bağlı. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Aynı Üniversitede Farklı Tarihlerde Açılan Arş.Grv.Başvuru