Auzef Aralık Ayı Sınavları

karmate

Öğrenci
merhaba arkadaşlar,
istanbul üniversitesi açık öğretim fakültesi 9 aralıkta halk bankası sınavı, 23-24 aralıkta da kendi aöf sınavlarını yaptı. o gün bugündür görevlendirler için ben ödeme alamadım. bu sınavlara katılan ve ödemesi yapılan arkadaş var mı acaba? ben ilk kez auzef görevi yaptım dolayısıyla süreci bilmiyorum.
 

pepsiadam

Öğrenci
Halkbankasının 3 saatlik sınavında görev aldım ama ödememi alabildim mi? Alamadım tabi ki .) Bekliyoruz bakalım, belki faiziyle öderler .)

Şimdi İstanbul Üniversitesinin yeni bir sınav görev talebi var ancak kurum ünvanı bilgim her nasıl olduysa silinmiş. Destekten yazdım, kurum koordinatörünüzle görüşün diye otomatik cevap geldi. Kurum koordinatörümüz sicil numarasından girince görev ünvanı otomatik gelir diyor. Giriyorum gelen giden yok. Seçim de yapılmıyor.

Velhasıl, sıkıntılı bir sistemleri var. Ondandır. Olur da düzelme olursa yazarım buradan hocam...
 

karmate

Öğrenci
baştan sona sıkıntılı bir sistem. bunca yıldır sınavlara giriyorum bir tek auzef sınavında kitapçıkta soruların basımında hata olduğunu gördüm. size de özel olarak sorun çıkarmışlar. beklemedeyiz hocam, ben de buradan sizi bilgilendireceğim gelişme halinde
 

pepsiadam

Öğrenci
Son gelişmeyi aktarayım...

Görev talebinin bittiği 12:00'a kadar sürekli "Eksik Bilgi" diye uyarı verip talep yaptırmayan sistem, 12:01 itibariyle "Aktif sınav bulunmamaktadır" uyarısı vermeye başladı. Eksik olan bilgi de kendiliğinden (!) tamamlanmış halbuki.

Ne diyeyim, bari görev çıkarmasaydınız da böyle ali cengiz oyunlarına gerek kalmasaydı.
 

karmate

Öğrenci
auzef'in dört oturumlu yıl sonu sınav ücretleri bugün yattı. ancak daha önce yapılmasına karşın halk bankası sınavından hala ses yok!
 

berca

Öğrenci
Yedek gözetmen ücretleri hakkında bilginiz var mı. Bana oturum başına 74,625 Tl yatmış doğrusu bu kadar mı. Eğer öyleyse gözetmenle arasında 30 Tl den fazla fark var.
 

karmate

Öğrenci
bir bilgim yok onunla ilgili. bana gözetmen olarak oturum başına 110 yatırmışlar. diğer hiç bir sınavda gözetmen ve yedek gözetmen arasında bu kadar fark olduğunu duymadım
 
Üst