Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Askerlikte "Bakaya" ve yüksek lisans!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="MFS" data-source="post: 485546" data-attributes="member: 101931"><p>LÜTFEN YARDIM EDİN LÜTFEEEN!!!!</p><p></p><p>Okadar yer arasında tek bilgili ve donanımlı cevap veren yer sizsiniz öncelikle teşekkürler. </p><p></p><p>2016 yılında sıkıntılı süreçleri yaşayan arkadaşlar da cevap verirse çok memnun olurum. Soruma geçmeden açıklamamı yapayım. </p><p>2017 yılı Aralık ayında polis durdurdu bir kağıt imzalattırdı 15 gün içinde şubeye gel dedi. Gitmedim. Şimdi 2018 yılı şuba o içinde İstanbula gidip bir otelde kalacam illaki polisler gelecek ve yeniden bir kağıt imzalatacaklar. Şubeye götürmezler. (Avukat olduğumdan mahkeme kararı olmadan göz altına alma yasaklılığı var) BENİM SORUM ŞU; </p><p>1) Hali hazırda bir üniversitede özel öğrenci olarak yüksek lisans yapıyorum (Özel öğrencilerin tecil hakkı bulunmuyor). Haziran ayında ingilizce sınavını verirsem normal öğrenci olarak yüksek lisansa hak kazanıp askerliğimi tecil ettirebilecem. Diğer arkadaşlara verilen cevaplar da 1. Bakaya ve 2. Bakaya diye bir durum yazmışsınız. Nedir bu 1. Ve 2. Olma hususu. İmzaladığınız kapıt sayısı kadar mı bakaya düşme durumu oluyor yoksa askerlik şubesine gitmekle mi 1. Ve 2. Bakaya durumu oluşuyor. Ben şimdi İstanbulda otelde polisler gelse ve bana 2. Defa kağıt imzalattırsalar ben 2. Defa mı bakaya düşmüş oluyorum.???</p><p></p><p>2) Bu durumda haziran ayında ingilizce sınavını verirsem (Ki okul normal yüksek lisans için askerlik ilişiği olmama hususu istiyor) 2. Bakaya ya düştüğüm için yüksek lisansa geçemeyecekmiyim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MFS, post: 485546, member: 101931"] LÜTFEN YARDIM EDİN LÜTFEEEN!!!! Okadar yer arasında tek bilgili ve donanımlı cevap veren yer sizsiniz öncelikle teşekkürler. 2016 yılında sıkıntılı süreçleri yaşayan arkadaşlar da cevap verirse çok memnun olurum. Soruma geçmeden açıklamamı yapayım. 2017 yılı Aralık ayında polis durdurdu bir kağıt imzalattırdı 15 gün içinde şubeye gel dedi. Gitmedim. Şimdi 2018 yılı şuba o içinde İstanbula gidip bir otelde kalacam illaki polisler gelecek ve yeniden bir kağıt imzalatacaklar. Şubeye götürmezler. (Avukat olduğumdan mahkeme kararı olmadan göz altına alma yasaklılığı var) BENİM SORUM ŞU; 1) Hali hazırda bir üniversitede özel öğrenci olarak yüksek lisans yapıyorum (Özel öğrencilerin tecil hakkı bulunmuyor). Haziran ayında ingilizce sınavını verirsem normal öğrenci olarak yüksek lisansa hak kazanıp askerliğimi tecil ettirebilecem. Diğer arkadaşlara verilen cevaplar da 1. Bakaya ve 2. Bakaya diye bir durum yazmışsınız. Nedir bu 1. Ve 2. Olma hususu. İmzaladığınız kapıt sayısı kadar mı bakaya düşme durumu oluyor yoksa askerlik şubesine gitmekle mi 1. Ve 2. Bakaya durumu oluşuyor. Ben şimdi İstanbulda otelde polisler gelse ve bana 2. Defa kağıt imzalattırsalar ben 2. Defa mı bakaya düşmüş oluyorum.??? 2) Bu durumda haziran ayında ingilizce sınavını verirsem (Ki okul normal yüksek lisans için askerlik ilişiği olmama hususu istiyor) 2. Bakaya ya düştüğüm için yüksek lisansa geçemeyecekmiyim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Askerlikte "Bakaya" ve yüksek lisans!