Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
askerlik tecilim 30 haziranda bitiyor ama yl başvuruları ağustos eylül :/
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="havacı01" data-source="post: 357728" data-attributes="member: 61196"><p>ara dönemde herhangi bir yüksek lisansa başvurmadım çünkü kendi bölümümde başvuru açılmasını bekledim kendi bölümüm de ara dönemde açmadı, işletme bölümü yüksek lisansa başvurdum o da son anda kabul edilmedi tüm bu süreç içerisinde de neredeyse tüm ünilerin başvurusu bitmiş oldu, tezsize de ben başvurmak istemedim zaten onların da çoğu bitmişti, </p><p>Askerlik şubesine gitmediğimi nerenden uydurdun? </p><p>daha önce mba programını merak edip etmediğimi de biliyorsun, dün gece yatarken ne düşündüğümü de, maşallah kahin felansın galiba, cevap vermek istersen verirsin yoksa da okur geçersin kardeşim ne bu tripler sorunlu musun? </p><p>akademikpersonel.org üye olmayanların yorum yapmasına müsaaade ettiği sürece senin gibi boşboğazlardan kurtulamıycaz biz anlaşılan....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="havacı01, post: 357728, member: 61196"] ara dönemde herhangi bir yüksek lisansa başvurmadım çünkü kendi bölümümde başvuru açılmasını bekledim kendi bölümüm de ara dönemde açmadı, işletme bölümü yüksek lisansa başvurdum o da son anda kabul edilmedi tüm bu süreç içerisinde de neredeyse tüm ünilerin başvurusu bitmiş oldu, tezsize de ben başvurmak istemedim zaten onların da çoğu bitmişti, Askerlik şubesine gitmediğimi nerenden uydurdun? daha önce mba programını merak edip etmediğimi de biliyorsun, dün gece yatarken ne düşündüğümü de, maşallah kahin felansın galiba, cevap vermek istersen verirsin yoksa da okur geçersin kardeşim ne bu tripler sorunlu musun? akademikpersonel.org üye olmayanların yorum yapmasına müsaaade ettiği sürece senin gibi boşboğazlardan kurtulamıycaz biz anlaşılan.... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
askerlik tecilim 30 haziranda bitiyor ama yl başvuruları ağustos eylül :/