Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Arş. gör olarak doktorada 6 yıllık sürem geçti, zimmet çıkartabilirler mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="karkinli" data-source="post: 457963" data-attributes="member: 91899"><p>O konuda tam olarak emin değilim Öyp liler için bir dönem tanınıyor ama ben 50/d liyim ylisans tan sonra hemen ertesi güne doktora kayıt yaptılar ki kayıt yapmazsak öğrenciliğiniz bittiği için atılırsınız dediler ama bunu denk getirmek her zaman mümkün değildir mutlaka bir esnekliği vardır onu yökten yada kadro açan üniversiteden teyit etmek gerek forumda bilenler yaşayanlar vardır bilgi verirler sanıyorum.</p><p></p><p>Kadroyu açan okul sizden yararlanmadığı için sizi oraya görevlendirirken mecburi hizmet seneti imzalatıyor. Kaç sene eğitiminiz sürerse bittiğinde geri dönüp o kadar yıl hizmet etmeden istifa etmemenizi istiyor. </p><p>Görevlendirileceğiniz okulun ihtiyacı veya isteği olup olmaması önemli değil. Siz orada öğrenciyseniz görevlendirmeyi doğrudan yök yapıyor ve siz kurumunuzdan memur olarak oraya nakil oluyorsunuz eğitiminiz bitene kadar. Git-gel yaparak yada görevlendirilsenizde başarısız olmanız durumunda ilişiğiniz kesilir. Görevlendirilmiş iseniz mecburi hizmet senetini devreye koyarlar birde onunla uğraşmanız gerekir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karkinli, post: 457963, member: 91899"] O konuda tam olarak emin değilim Öyp liler için bir dönem tanınıyor ama ben 50/d liyim ylisans tan sonra hemen ertesi güne doktora kayıt yaptılar ki kayıt yapmazsak öğrenciliğiniz bittiği için atılırsınız dediler ama bunu denk getirmek her zaman mümkün değildir mutlaka bir esnekliği vardır onu yökten yada kadro açan üniversiteden teyit etmek gerek forumda bilenler yaşayanlar vardır bilgi verirler sanıyorum. Kadroyu açan okul sizden yararlanmadığı için sizi oraya görevlendirirken mecburi hizmet seneti imzalatıyor. Kaç sene eğitiminiz sürerse bittiğinde geri dönüp o kadar yıl hizmet etmeden istifa etmemenizi istiyor. Görevlendirileceğiniz okulun ihtiyacı veya isteği olup olmaması önemli değil. Siz orada öğrenciyseniz görevlendirmeyi doğrudan yök yapıyor ve siz kurumunuzdan memur olarak oraya nakil oluyorsunuz eğitiminiz bitene kadar. Git-gel yaparak yada görevlendirilsenizde başarısız olmanız durumunda ilişiğiniz kesilir. Görevlendirilmiş iseniz mecburi hizmet senetini devreye koyarlar birde onunla uğraşmanız gerekir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Arş. gör olarak doktorada 6 yıllık sürem geçti, zimmet çıkartabilirler mi?