Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Arş. gör olarak doktorada 6 yıllık sürem geçti, zimmet çıkartabilirler mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 457953"><p>Hocam öncelikle ilginiz ve yanıtlarınız için çok çok teşekkür ederim. İzninizle birkaç soru daha sormak isterim.</p><p></p><p></p><p></p><p>Diyelim ki, kadroyu açan üniversitedeki yüksek lisans eğitimi var ancak doktora yok. Doktoraya başka üniversitede başlamam için ortalama ne kadar bir süre verirler? Malum YL mezunu olmadan, doktoraya başvurulmuyor. Denk getirmek de güç. Doktoraya kabul aldıktan sonra, görevlendirmeyle ilgili bahsettikleriniz doktora için de geçerli oluyor mu?</p><p></p><p></p><p></p><p>Şimdi bu iş benim için çok riskli olsa da aynı zamanda güzel bir yöne de sahip. Şöyle ki, benim şu anki puanlarım halihazırda YL yaptığım yerde kadro açılsa dahi yetmiyor. YL ve doktora olmayan bir üniversiteye atanıp, görevlendirme ile şu anki okulumda çalışsam muhteşem olur. Ama orada da şöyle bir durum aklıma takılıyor. Kadroyu açan okul madem benden yararlanamayacak, o zaman bana para ödemesinin ne anlamı var? Yahut görevlendirileceğim okulumun ya fazladan bir kişiye ihtiyacı yoksa? Sanki kabul edilmesi çok zor gibi geliyor. Bunları başvurudan önce ya da sonra öğrenebileceğimiz bir yer var mı?</p><p></p><p>Ayrıca, diyelim ki atandığım okul görevlendirmeye izin vermedi. Git-gel ile de YL bitmedi ve kaydım silindi. Bu takdirde kadrom da siliniyor sanırım...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 457953"] Hocam öncelikle ilginiz ve yanıtlarınız için çok çok teşekkür ederim. İzninizle birkaç soru daha sormak isterim. Diyelim ki, kadroyu açan üniversitedeki yüksek lisans eğitimi var ancak doktora yok. Doktoraya başka üniversitede başlamam için ortalama ne kadar bir süre verirler? Malum YL mezunu olmadan, doktoraya başvurulmuyor. Denk getirmek de güç. Doktoraya kabul aldıktan sonra, görevlendirmeyle ilgili bahsettikleriniz doktora için de geçerli oluyor mu? Şimdi bu iş benim için çok riskli olsa da aynı zamanda güzel bir yöne de sahip. Şöyle ki, benim şu anki puanlarım halihazırda YL yaptığım yerde kadro açılsa dahi yetmiyor. YL ve doktora olmayan bir üniversiteye atanıp, görevlendirme ile şu anki okulumda çalışsam muhteşem olur. Ama orada da şöyle bir durum aklıma takılıyor. Kadroyu açan okul madem benden yararlanamayacak, o zaman bana para ödemesinin ne anlamı var? Yahut görevlendirileceğim okulumun ya fazladan bir kişiye ihtiyacı yoksa? Sanki kabul edilmesi çok zor gibi geliyor. Bunları başvurudan önce ya da sonra öğrenebileceğimiz bir yer var mı? Ayrıca, diyelim ki atandığım okul görevlendirmeye izin vermedi. Git-gel ile de YL bitmedi ve kaydım silindi. Bu takdirde kadrom da siliniyor sanırım... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Arş. gör olarak doktorada 6 yıllık sürem geçti, zimmet çıkartabilirler mi?