Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Arş. gör olarak doktorada 6 yıllık sürem geçti, zimmet çıkartabilirler mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="karkinli" data-source="post: 457949" data-attributes="member: 91899"><p>Öncelikle 50/d kadrosunda iken öğrenciliğiniz devam ettiği sürece ilişiğiniz kesilmiyor. Kadroyu açan üniversitede ylisans eğitimi varsa ylisans biter bitmez başka bir üniversitede doktoraya başlamanız gerekiyor. Doktora öğrenciliğiniz olduğunda da kadronuz devam ediyor.</p><p></p><p>Üniversitede lisansüstü eğitim yoksa mecburen dışarıdaki ylisans ve doktora öğrenciliğinizi devame ettirmek zorundasınız. 35. madde ile öğrenci olduğunuz yere görevlendirilmeyi talep edebilirsiniz. Daha önce yök ylisans doktora olmayan üniversitelere 35. madde ile görevlendirmeyi zorunlu tutuyordu ama artık üniversitenin inisiyatifindesiniz. Yani isterlerse gönderiyorlar istemezlerse git gel çözmeniz gerekiyor.</p><p>50/d liler kendi üniversitelerindeyken senet imzalamıyor eğer35. madde ile görevlendirilirlerse ozman senet imzalıyorlar.</p><p></p><p>Ben 50/d ile atandım 35. madde ile yüksek lisans yaptığım yere görevlendirildim. yüksek lisansı 3 şubatta biirdim doktora kayıt tarihim 4 şubat. Öğrenci olduğum enstitü 50/d liler için progrmını bu şekilde yapıyordu yoksa öğrencilik bittiği için sıkıntı çıkıyor diye.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karkinli, post: 457949, member: 91899"] Öncelikle 50/d kadrosunda iken öğrenciliğiniz devam ettiği sürece ilişiğiniz kesilmiyor. Kadroyu açan üniversitede ylisans eğitimi varsa ylisans biter bitmez başka bir üniversitede doktoraya başlamanız gerekiyor. Doktora öğrenciliğiniz olduğunda da kadronuz devam ediyor. Üniversitede lisansüstü eğitim yoksa mecburen dışarıdaki ylisans ve doktora öğrenciliğinizi devame ettirmek zorundasınız. 35. madde ile öğrenci olduğunuz yere görevlendirilmeyi talep edebilirsiniz. Daha önce yök ylisans doktora olmayan üniversitelere 35. madde ile görevlendirmeyi zorunlu tutuyordu ama artık üniversitenin inisiyatifindesiniz. Yani isterlerse gönderiyorlar istemezlerse git gel çözmeniz gerekiyor. 50/d liler kendi üniversitelerindeyken senet imzalamıyor eğer35. madde ile görevlendirilirlerse ozman senet imzalıyorlar. Ben 50/d ile atandım 35. madde ile yüksek lisans yaptığım yere görevlendirildim. yüksek lisansı 3 şubatta biirdim doktora kayıt tarihim 4 şubat. Öğrenci olduğum enstitü 50/d liler için progrmını bu şekilde yapıyordu yoksa öğrencilik bittiği için sıkıntı çıkıyor diye. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Arş. gör olarak doktorada 6 yıllık sürem geçti, zimmet çıkartabilirler mi?