Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Arş. gör olarak doktorada 6 yıllık sürem geçti, zimmet çıkartabilirler mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 457937"><p>Arkadaşlar merhaba, yeri bura değil ama bağışlayın. Malum çok sayıda kadro açıldı ve benim de acil bir cevaba ihtiyacım var. Bu hususları mutlaka netleştirmem gerek.</p><p></p><p>Diyelim ki kadroyu açan üniversitede yalnızca yüksek lisans eğitimi var ve ben de YL yapıyor olmak şartı ile atandım. YL bittikten sonra üniversite ile olan ilişkim kesilir ve gönderilir miyim? Şayet YL bittikten sonra, kısa bir süre içinde başka bir ünide doktoraya kabul alırsam, YL yaptığım okulda araştırma görevliliğine devam edebilir miyim?</p><p></p><p>Diğer bir konuda şu: diyelim ki YL yapıyor olmak şartıyla atandığım ünide ne YL ne de doktora var. Şu an YL yaptığım üniversitede ise git gel ile dersleri geçmek mümkün değil. O zaman ne olacak? </p><p></p><p>Lütfen cevaplayın, cevaplarınıza göre birkaç sorum daha olacak. [MENTION=3]Nazmi[/MENTION] hocam sizden de destek bekliyorum.</p><p></p><p>bir de, 50 d senet imzalar vb. denmiş. ÖYP dışındaki 50dler senet imzalıyor mu? ben 50dler senet imzalamıyor diye biliyordum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 457937"] Arkadaşlar merhaba, yeri bura değil ama bağışlayın. Malum çok sayıda kadro açıldı ve benim de acil bir cevaba ihtiyacım var. Bu hususları mutlaka netleştirmem gerek. Diyelim ki kadroyu açan üniversitede yalnızca yüksek lisans eğitimi var ve ben de YL yapıyor olmak şartı ile atandım. YL bittikten sonra üniversite ile olan ilişkim kesilir ve gönderilir miyim? Şayet YL bittikten sonra, kısa bir süre içinde başka bir ünide doktoraya kabul alırsam, YL yaptığım okulda araştırma görevliliğine devam edebilir miyim? Diğer bir konuda şu: diyelim ki YL yapıyor olmak şartıyla atandığım ünide ne YL ne de doktora var. Şu an YL yaptığım üniversitede ise git gel ile dersleri geçmek mümkün değil. O zaman ne olacak? Lütfen cevaplayın, cevaplarınıza göre birkaç sorum daha olacak. [MENTION=3]Nazmi[/MENTION] hocam sizden de destek bekliyorum. bir de, 50 d senet imzalar vb. denmiş. ÖYP dışındaki 50dler senet imzalıyor mu? ben 50dler senet imzalamıyor diye biliyordum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Arş. gör olarak doktorada 6 yıllık sürem geçti, zimmet çıkartabilirler mi?