Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Arş. gör olarak doktorada 6 yıllık sürem geçti, zimmet çıkartabilirler mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="karkinli" data-source="post: 457918" data-attributes="member: 91899"><p>Hocam 33/a lı iseniz en fazla üniversitenize dönmenizi sağlarlar. 50/d li isenizde hem senetlerde hemde 2547 de azami süreler içerisinde başarılı olmanız beklenir. 2547 41. maddeye göre azami süreler lisansüstü yönetmelikle belirlenir. Lisansüstü yönetmelikte nisan 2016 da çıkıp süreleri sıfırladığına göre kanunen azami süre baştan başladı. Yök ün 2012 de üniversitelere gönderdiği bir yazı var orada da azami sürelerde başarısız olan 33/a lılar üniversitesine gönderilir, 50/d lilerin ilişiği kesilir yazıyor. Arş. görler için 6 senede bitirmek zorundasınız ibaresi sadece öyp usul esaslarda geçiyor başka hiç bir yerde ben karşılaşmadım. (birde tübitak bursalarında imzalatılan senetlerde de 6 sene yazıyor )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karkinli, post: 457918, member: 91899"] Hocam 33/a lı iseniz en fazla üniversitenize dönmenizi sağlarlar. 50/d li isenizde hem senetlerde hemde 2547 de azami süreler içerisinde başarılı olmanız beklenir. 2547 41. maddeye göre azami süreler lisansüstü yönetmelikle belirlenir. Lisansüstü yönetmelikte nisan 2016 da çıkıp süreleri sıfırladığına göre kanunen azami süre baştan başladı. Yök ün 2012 de üniversitelere gönderdiği bir yazı var orada da azami sürelerde başarısız olan 33/a lılar üniversitesine gönderilir, 50/d lilerin ilişiği kesilir yazıyor. Arş. görler için 6 senede bitirmek zorundasınız ibaresi sadece öyp usul esaslarda geçiyor başka hiç bir yerde ben karşılaşmadım. (birde tübitak bursalarında imzalatılan senetlerde de 6 sene yazıyor ) [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Arş. gör olarak doktorada 6 yıllık sürem geçti, zimmet çıkartabilirler mi?