Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
arkadaşlar yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="alperi" data-source="post: 489191" data-attributes="member: 47840"><p>Haklısınız. Ancak yedek olarak girip, diğer adayın da dava açacağını biliyor olmanız gerekirdi. Buna rağmen risk alıp kamu kurumundan istifa etmeniz sizin tasarrufunuzda olan bir durum. Ben olsaydım muhtemelen önceden bu kadronun garanti olmadığını hesaplardım ve risk alıp kamu kurumundan istifa etmezdim. Özel sektörde çalışsam risk alırdım. Düzenimi bozardım. Ancak muhtemelen önceden hesap ederek hayatımı sürdürürdüm. Genel kişiliğim böyle. Yani bu durum sizin tasarrufunuzda olan bir şey. Siz gelmeseydiniz üniversite yeniden ilana çıkardı. Bu kez yeni giren asil kişi mağdur olurdu. Aynı kadro için ilana çıkılsaydı, çok değişen de bir şey olmazdı. Durumunuz üzücü ama kurallar da böyle. Umarım hakkınızı alırsınız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alperi, post: 489191, member: 47840"] Haklısınız. Ancak yedek olarak girip, diğer adayın da dava açacağını biliyor olmanız gerekirdi. Buna rağmen risk alıp kamu kurumundan istifa etmeniz sizin tasarrufunuzda olan bir durum. Ben olsaydım muhtemelen önceden bu kadronun garanti olmadığını hesaplardım ve risk alıp kamu kurumundan istifa etmezdim. Özel sektörde çalışsam risk alırdım. Düzenimi bozardım. Ancak muhtemelen önceden hesap ederek hayatımı sürdürürdüm. Genel kişiliğim böyle. Yani bu durum sizin tasarrufunuzda olan bir şey. Siz gelmeseydiniz üniversite yeniden ilana çıkardı. Bu kez yeni giren asil kişi mağdur olurdu. Aynı kadro için ilana çıkılsaydı, çok değişen de bir şey olmazdı. Durumunuz üzücü ama kurallar da böyle. Umarım hakkınızı alırsınız. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
arkadaşlar yardım