Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
arkadaşlar yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ali_can" data-source="post: 489176" data-attributes="member: 102918"><p>İyi Günler arkadaşlar;</p><p></p><p>11 aydır bir devlet üniversitesinde öğretim görevlisi olarak görev yapmaktayım. 2017 yılında yapılan sınavda 1. yedek olarak bu kadroya atandım. personel daire başkanlığından aranarak asil adayın güvenlik soruşturması olumsuz çıktığı bundan dolayı atama hakkının sizde olduğu söylenerek çağrılıp göreve başladım. geçtiğimiz günlerde asil adayın dava açtığını ve güvenlik soruşturmasının olumlu geldiği halde rektörün bazı kişilerden asil aday hakkında fetö bağlantılı olduğu duyumunu aldığını ve bu yüzden asil adayın atamasının yapılmadığını öğrendim. idari mahkemesinin hakkımda olumsuz bir karar verme durumu varmıdır? eğer asil aday haksızlığa uğramış ve atamasının yapılması yönünde bir karar çıkarsa, benim çıkarılma gibi bir durumum olur mu? benim şuan yapmam gereken bir işlem varmıdır? görüş ve önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_can, post: 489176, member: 102918"] İyi Günler arkadaşlar; 11 aydır bir devlet üniversitesinde öğretim görevlisi olarak görev yapmaktayım. 2017 yılında yapılan sınavda 1. yedek olarak bu kadroya atandım. personel daire başkanlığından aranarak asil adayın güvenlik soruşturması olumsuz çıktığı bundan dolayı atama hakkının sizde olduğu söylenerek çağrılıp göreve başladım. geçtiğimiz günlerde asil adayın dava açtığını ve güvenlik soruşturmasının olumlu geldiği halde rektörün bazı kişilerden asil aday hakkında fetö bağlantılı olduğu duyumunu aldığını ve bu yüzden asil adayın atamasının yapılmadığını öğrendim. idari mahkemesinin hakkımda olumsuz bir karar verme durumu varmıdır? eğer asil aday haksızlığa uğramış ve atamasının yapılması yönünde bir karar çıkarsa, benim çıkarılma gibi bir durumum olur mu? benim şuan yapmam gereken bir işlem varmıdır? görüş ve önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
arkadaşlar yardım