Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma görevlisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="finduilas" data-source="post: 478168" data-attributes="member: 88281"><p>Verdiginiz linkteki yonetmeligin tarihi 2008. Buyrun 14 Mart 2016 tarihli Resmi Gazetede yayinlanan yonetmelik.</p><p></p><p>MADDE 7 Aynı Yönetmeliğin 10 uncu maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.</p><p></p><p>MADDE 10 (1) Sınav jürisi; müracaatlarda, müracaat eden adaylar arasından ilan edilen kadro sayısının on katına kadar adayı, yabancı dil okutmanı, çevirici ve yabancı dille eğitim-öğretim yapılan programlardaki öğretim görevlisi kadrolarında (meslek yüksekokullarında bu kadrolarda istihdam edilecekler de dahil olmak üzere) ALES puanının %40ını ve yabancı dil puanının %60ını, diğer kadrolarda ALES puanının %60ını ve yabancı dil puanının %40ını; meslek yüksekokullarına müracaatlarda ise ALES puanının %70ini ve lisans mezuniyet notunun %30unu dikkate alarak belirler ve kadro ilanında belirtilen internet adresinde ilan eder. Bu sıralamaya göre son sırada aynı puana sahip birden fazla adayın olması halinde, bu kişilerin tamamı sınava çağrılır. Başvuru sayısının ilan edilen kadronun on katından az olması halinde, adayların tamamı giriş sınavına alınır. Adayların ön değerlendirmede dikkate alınan puanları ile lisans mezuniyet notları kadro ilanında belirtilen internet adresinde ilan edilir.</p><p></p><p><a href="http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/03/20160314-1.htm" target="_blank">Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="finduilas, post: 478168, member: 88281"] Verdiginiz linkteki yonetmeligin tarihi 2008. Buyrun 14 Mart 2016 tarihli Resmi Gazetede yayinlanan yonetmelik. MADDE 7 Aynı Yönetmeliğin 10 uncu maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. MADDE 10 (1) Sınav jürisi; müracaatlarda, müracaat eden adaylar arasından ilan edilen kadro sayısının on katına kadar adayı, yabancı dil okutmanı, çevirici ve yabancı dille eğitim-öğretim yapılan programlardaki öğretim görevlisi kadrolarında (meslek yüksekokullarında bu kadrolarda istihdam edilecekler de dahil olmak üzere) ALES puanının %40ını ve yabancı dil puanının %60ını, diğer kadrolarda ALES puanının %60ını ve yabancı dil puanının %40ını; meslek yüksekokullarına müracaatlarda ise ALES puanının %70ini ve lisans mezuniyet notunun %30unu dikkate alarak belirler ve kadro ilanında belirtilen internet adresinde ilan eder. Bu sıralamaya göre son sırada aynı puana sahip birden fazla adayın olması halinde, bu kişilerin tamamı sınava çağrılır. Başvuru sayısının ilan edilen kadronun on katından az olması halinde, adayların tamamı giriş sınavına alınır. Adayların ön değerlendirmede dikkate alınan puanları ile lisans mezuniyet notları kadro ilanında belirtilen internet adresinde ilan edilir. [url=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/03/20160314-1.htm]Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü[/url] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma görevlisi