Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma görevlisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gamze" data-source="post: 478162" data-attributes="member: 8148"><p>Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik </p><p></p><p><strong>Ön değerlendirme</strong></p><p> MADDE 10 - (1) Sınav jürisi; müracaat eden adaylar arasından ilan edilen kadro sayısının <strong>dört katına</strong> kadar adayı, ALES puanının %60'ını (merkezi sınavdan muaf olan adayların son iki yıla ait ALES notunun bulunmaması halinde, ALES puanı 70 olarak kabul edilir) ve yabancı dil puanının %40'ını; meslek yüksekokullarına müracaatlarda ise ALES puanının %70'ini ve lisans mezuniyet notunun %30'unu dikkate alarak belirler ve kurumun web sitesinde ilan eder. Bu sıralamaya göre son sırada aynı puna sahip birden fazla adayın olması halinde, bu kişilerin tamamı sınava çağrılır. Başvuru sayısının ilan edilen kadronun <strong>dört katından az olması halinde, adayların tamamı giriş sınavına alınır</strong>.</p><p></p><p>Yönetmeliğin bulunduğu link; <a href="http://www.yok.gov.tr/web/guest/icerik/-/journal_content/56_INSTANCE_rEHF8BIsfYRx/10279/17576" target="_blank">High Education - Yükseköğretim Kurulu</a></p><p></p><p></p><p>10 katı bilgisini biliyorum ancak cevabı yazmadan önceki kontrolümde 10 katı aday ile ilgili hükmü göremediğim için yeniden güncelleme yapıldığını düşünerek, yönetmelikteki bilgi olan 4 katı bilgisini kullandım. Ancak bulduğunuzda belirtirseniz ben de kaynağa ulaşmış olurum. Şimdiden teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gamze, post: 478162, member: 8148"] Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik [B]Ön değerlendirme[/B] MADDE 10 - (1) Sınav jürisi; müracaat eden adaylar arasından ilan edilen kadro sayısının [B]dört katına[/B] kadar adayı, ALES puanının %60'ını (merkezi sınavdan muaf olan adayların son iki yıla ait ALES notunun bulunmaması halinde, ALES puanı 70 olarak kabul edilir) ve yabancı dil puanının %40'ını; meslek yüksekokullarına müracaatlarda ise ALES puanının %70'ini ve lisans mezuniyet notunun %30'unu dikkate alarak belirler ve kurumun web sitesinde ilan eder. Bu sıralamaya göre son sırada aynı puna sahip birden fazla adayın olması halinde, bu kişilerin tamamı sınava çağrılır. Başvuru sayısının ilan edilen kadronun [B]dört katından az olması halinde, adayların tamamı giriş sınavına alınır[/B]. Yönetmeliğin bulunduğu link; [url=http://www.yok.gov.tr/web/guest/icerik/-/journal_content/56_INSTANCE_rEHF8BIsfYRx/10279/17576]High Education - Yükseköğretim Kurulu[/url] 10 katı bilgisini biliyorum ancak cevabı yazmadan önceki kontrolümde 10 katı aday ile ilgili hükmü göremediğim için yeniden güncelleme yapıldığını düşünerek, yönetmelikteki bilgi olan 4 katı bilgisini kullandım. Ancak bulduğunuzda belirtirseniz ben de kaynağa ulaşmış olurum. Şimdiden teşekkürler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma görevlisi