Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi SGK Girişi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ink Bottle" data-source="post: 366120" data-attributes="member: 69101"><p><strong>GSS Prim Borcu</strong></p><p></p><p>2013 Haziran'da mezun olup 2013 Eylül'de işe başladm.</p><p>E-Devlet sitesinden baktığımda yazın yatarak geçirdiğim 3 ay için devlet bana 325 lira gss prim borcu çıkarmış. Ben bunu üzerinden 1 yıl geçince fark ettim açıkçası, ödememek için yolları araştırdım ama bir yol bulamayıp bugun üzerine 70 küsür liralık 2 yıl faizi ve 5 liralık falan banka kesintisi ile 408 lira olarak ödedim.</p><p></p><p>Aslında ödemek istemiyordum bu parayı ve yıllık iznimde araştırıp yol bulup kurtulmak istiyordum fakat sanırım yapacak bir şey yok, bir de günden güne faiz işliyor yazıktır diye ödedim.</p><p></p><p>Bu durum normal mi? Bana sorulmadan yattığım o üç ay için niye sigorta yapılıyor ve ben 25 yaşıma kadar babama bağlı değil miydim işsizken?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ink Bottle, post: 366120, member: 69101"] [b]GSS Prim Borcu[/b] 2013 Haziran'da mezun olup 2013 Eylül'de işe başladm. E-Devlet sitesinden baktığımda yazın yatarak geçirdiğim 3 ay için devlet bana 325 lira gss prim borcu çıkarmış. Ben bunu üzerinden 1 yıl geçince fark ettim açıkçası, ödememek için yolları araştırdım ama bir yol bulamayıp bugun üzerine 70 küsür liralık 2 yıl faizi ve 5 liralık falan banka kesintisi ile 408 lira olarak ödedim. Aslında ödemek istemiyordum bu parayı ve yıllık iznimde araştırıp yol bulup kurtulmak istiyordum fakat sanırım yapacak bir şey yok, bir de günden güne faiz işliyor yazıktır diye ödedim. Bu durum normal mi? Bana sorulmadan yattığım o üç ay için niye sigorta yapılıyor ve ben 25 yaşıma kadar babama bağlı değil miydim işsizken? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi SGK Girişi