Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araştırma Görevlisi Olmak İsteyenlere Tavsiyeleriniz
Merhabalar ben arastirma gorevlisi olmak istiyorum. Ortalamam 2.34. 5 senedir mezun oldum. Bunun icin yds ve ales ten kac almam gerekir? Bu sartlarda aras. gor. olabilir miyim? Tesekurler
Araştırma görevlisi olmak istiyorsunuz ancak araştırma yapmaktan bihabersiniz, nasıl olacak? Sorunuzun cevabını forumda arayarak ya da burası yerine google'a yazarak bulabilirdiniz. Gerçekten bu mesleği yapmak istiyorsanız ales, yds den önce araştırma yapmayı öğrenmenizi tavsiye ederim. "Google nedir? Nasıl kullanılır?" sorusunun cevabını bularak başlayabilirsiniz.
Araştırma görevlisi olmak isteyenlere tavsiyeleriniz
Merhabalar. İnşaat mühendisliği mezunuyum. Yüksek lisansa başlayıp sonrasında araştırma görevlisi olmak ve akademisyen olmak istiyorum. Puanlarım iyi seviyedeler.( Ales:84 dil:88 mezuniyet gano:3.1.) Forumları takip ediyorum meslekle ilgili haberleri okuyorum. Ve gerçekten herşey çorba olmuş durumda. Ben ve benim gibi araştırma görevlisi olmak isteyenlere tavsiyeleriniz ne olur. Biliyorum bu konuyla ilgili çok fazla alt konu başlığı oluşabilir ama tecrübeli hocalarımdan genel olarak önerilerini bekliyorum. Teşekkürler.