Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi olmak için, istenen ALES puanı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Nalsur" data-source="post: 454543" data-attributes="member: 94605"><p>Herkese Kolay Gelsin.</p><p>Ben 2011 yılında Ziraat Mühendisliği / Tarım Ekonomisi Programı'ndan mezun oldum. O zamanlar Sayısal (Say-2) olarak kazanıp, sayısal olarak mezun olmuştum. Şimdi ise 1-2 yıl önce Ziraat Mühendisi değil de, bölüm bölüm tercih yapılıp sadece o bölümden mezun olunuyor. Dolayısıyla Tarım Ekonomisi artık Eşit Ağırlık (TM-1) puanıyla alınıyor.</p><p>Bu konuyla karşılaşan veya bu konuda bilgi sahibi olan varsa lütfen yardımcı olsun...</p><p>Araştırma Görevlisi olabilmek için, ünvan şartlarında alttaki gibi yazıyor:</p><p><strong>Atama yapılacak programın Lisans/Önlisans eğitimine hangi alanda öğrenci alınıyorsa o alanda ALES'ten en az 70 puan almış olmak</strong></p><p>Bu durmda, ALES'ten sayısal mı, yoksa eşit ağırlık puanı mı gerekecek?</p><p>Sayısal olarak mezun olmam hiçbir şekilde etkilemez mi?</p><p>Şimdiden Teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nalsur, post: 454543, member: 94605"] Herkese Kolay Gelsin. Ben 2011 yılında Ziraat Mühendisliği / Tarım Ekonomisi Programı'ndan mezun oldum. O zamanlar Sayısal (Say-2) olarak kazanıp, sayısal olarak mezun olmuştum. Şimdi ise 1-2 yıl önce Ziraat Mühendisi değil de, bölüm bölüm tercih yapılıp sadece o bölümden mezun olunuyor. Dolayısıyla Tarım Ekonomisi artık Eşit Ağırlık (TM-1) puanıyla alınıyor. Bu konuyla karşılaşan veya bu konuda bilgi sahibi olan varsa lütfen yardımcı olsun... Araştırma Görevlisi olabilmek için, ünvan şartlarında alttaki gibi yazıyor: [B]Atama yapılacak programın Lisans/Önlisans eğitimine hangi alanda öğrenci alınıyorsa o alanda ALES'ten en az 70 puan almış olmak[/B] Bu durmda, ALES'ten sayısal mı, yoksa eşit ağırlık puanı mı gerekecek? Sayısal olarak mezun olmam hiçbir şekilde etkilemez mi? Şimdiden Teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi olmak için, istenen ALES puanı?