Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi Olmak Hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="finduilas" data-source="post: 488023" data-attributes="member: 88281"><p>Ben de ne olmasini beklediginizi soruyorum iste. Sizin soyledikleriniz olagan seyler, eger bunlar olmasin diyorsaniz okulum bitsin hemen akademisyen olayim beklentisi icindesiniz demektir. Cunku bahsettikleriniz akademisyen olma sureci.</p><p></p><p>Siz istiyorsunuz ki ben yuksek lisansa baslayayim, yuksege basladigim icin hemen bir arastirma gorevlisi kadrom olsun. Doktoraya gecisim otomatik olsun. Bu ogrenci doktora bitince de burda devam edecek densin, hemen adima yrd. doc. kadrosu acilsin, tezi verir vermez o yrd. doc. kadrosuna gecip ders vermeye baslayayim. Boyle bir sistem dunyanin hicbir yerinde yok maalesef. Olmasi da adil degil zaten.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="finduilas, post: 488023, member: 88281"] Ben de ne olmasini beklediginizi soruyorum iste. Sizin soyledikleriniz olagan seyler, eger bunlar olmasin diyorsaniz okulum bitsin hemen akademisyen olayim beklentisi icindesiniz demektir. Cunku bahsettikleriniz akademisyen olma sureci. Siz istiyorsunuz ki ben yuksek lisansa baslayayim, yuksege basladigim icin hemen bir arastirma gorevlisi kadrom olsun. Doktoraya gecisim otomatik olsun. Bu ogrenci doktora bitince de burda devam edecek densin, hemen adima yrd. doc. kadrosu acilsin, tezi verir vermez o yrd. doc. kadrosuna gecip ders vermeye baslayayim. Boyle bir sistem dunyanin hicbir yerinde yok maalesef. Olmasi da adil degil zaten. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi Olmak Hakkında