Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi Olma Yolunda
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Literateness" data-source="post: 468660" data-attributes="member: 98316"><p>Öncelikle herkese merhaba. Açıkçası buna benzer bir konuyu danışmak için buradayım.</p><p>İngiliz dili ve edebiyatı öğrencisiyim, çok parlak olmayan bir üniversitede okuyorum ve birinci sınıfım. Şu anda ortalamam 3.50 üstünde, ve gelecek dönemlerde dönemimin birincisi olabileceğimi biliyorum. Fakat yatay geçiş gibi bir faktör var önümde ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Birkaç sene sonra herhangi bir üniversitede araştırma görevlisi olarak kalmak ve akademik camiada yer almak istiyorum ve bu konuda kararlıyım. Ama bazı kararsızlıklarım var; şu anda ki üniversitemde kalarak bölüm birinciliği için çabalamak mı yoksa batıda ki daha normal üniversitelerden birisine giderek, normal bir öğrenci olmak mı? Yaşam olarak şu anda bulunduğum şehir -30 dereceleri gören bir şehir kış aylarında, küçük bir şehir. Hayatımın 3 senesini burada geçirme yanlısı değilim ama bana akademik olarak fırsatlar sağlama ihtimali de batıda ki üniversitelere göre yüksek. Sizin tavsiyeniz nedir? Ve bu konu sahibinin ne yaptığını merak ediyorum. Üniversitede kalabildiniz mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Literateness, post: 468660, member: 98316"] Öncelikle herkese merhaba. Açıkçası buna benzer bir konuyu danışmak için buradayım. İngiliz dili ve edebiyatı öğrencisiyim, çok parlak olmayan bir üniversitede okuyorum ve birinci sınıfım. Şu anda ortalamam 3.50 üstünde, ve gelecek dönemlerde dönemimin birincisi olabileceğimi biliyorum. Fakat yatay geçiş gibi bir faktör var önümde ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Birkaç sene sonra herhangi bir üniversitede araştırma görevlisi olarak kalmak ve akademik camiada yer almak istiyorum ve bu konuda kararlıyım. Ama bazı kararsızlıklarım var; şu anda ki üniversitemde kalarak bölüm birinciliği için çabalamak mı yoksa batıda ki daha normal üniversitelerden birisine giderek, normal bir öğrenci olmak mı? Yaşam olarak şu anda bulunduğum şehir -30 dereceleri gören bir şehir kış aylarında, küçük bir şehir. Hayatımın 3 senesini burada geçirme yanlısı değilim ama bana akademik olarak fırsatlar sağlama ihtimali de batıda ki üniversitelere göre yüksek. Sizin tavsiyeniz nedir? Ve bu konu sahibinin ne yaptığını merak ediyorum. Üniversitede kalabildiniz mi? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi Olma Yolunda