Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi Kıdem Tazminatı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="memur akademik" data-source="post: 486601"><p>Öncelikle 33a ya da 50d farketmeksizin kadro karşılığı sözleşmeli personel olarak memur statüsünde kamu personelisiniz. 2915 sayılı yuksek ögretim personel kanununa ve onda bulunmayan hükümler için 657 devlet memurları kanununa tabisiniz. Emeklilik konusunda ise SGK nın 4c sine( 4a işçi 4b esnaf 4c memur. 657nin 4a , b, c siyle karıştırılmasın) tabisiniz.</p><p>Emeklilikte sözleşmeli ya da daimi 33a ya da 50 d li olmanız farketmez. Son kadronuz ne ise ona göre emekli maaşınız ve ikramiyeniz hesaplanır. Kendimden örnek verecek olursam girişim 33 a araştırma görevlisi ve sonradan öğretim görevlisi dr olarak görev yapmış olmama karşılık tüm hizmetim şu anda emekli olsam 4800 gösterge üzerinden doçent olarak hesaplanır ( bu hesaplama ve maaş bağlanma hesapları bizim gibi 2008 öncesi girişli emekli sandığına tabi olanlarla sonrası SGK 4clilerin farklı olabilir ama sonuç olarak sizin de daimi kadrolu doçent ve profesör olarak emekli olmanız değişmez). </p><p>İstifa halinde emekli ikramiyesi yoktur. ( kıdem tazminatı zaten yok memurlar kıdem tazminatı almazlar işçiler alırlar)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="memur akademik, post: 486601"] Öncelikle 33a ya da 50d farketmeksizin kadro karşılığı sözleşmeli personel olarak memur statüsünde kamu personelisiniz. 2915 sayılı yuksek ögretim personel kanununa ve onda bulunmayan hükümler için 657 devlet memurları kanununa tabisiniz. Emeklilik konusunda ise SGK nın 4c sine( 4a işçi 4b esnaf 4c memur. 657nin 4a , b, c siyle karıştırılmasın) tabisiniz. Emeklilikte sözleşmeli ya da daimi 33a ya da 50 d li olmanız farketmez. Son kadronuz ne ise ona göre emekli maaşınız ve ikramiyeniz hesaplanır. Kendimden örnek verecek olursam girişim 33 a araştırma görevlisi ve sonradan öğretim görevlisi dr olarak görev yapmış olmama karşılık tüm hizmetim şu anda emekli olsam 4800 gösterge üzerinden doçent olarak hesaplanır ( bu hesaplama ve maaş bağlanma hesapları bizim gibi 2008 öncesi girişli emekli sandığına tabi olanlarla sonrası SGK 4clilerin farklı olabilir ama sonuç olarak sizin de daimi kadrolu doçent ve profesör olarak emekli olmanız değişmez). İstifa halinde emekli ikramiyesi yoktur. ( kıdem tazminatı zaten yok memurlar kıdem tazminatı almazlar işçiler alırlar) [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi Kıdem Tazminatı