Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
araştırma görevlisi ilanında istenen belgeler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="abaci91" data-source="post: 478455" data-attributes="member: 75490"><p>bir üniversitenin araştıram görevlisi kadrosuna başvuruda bulunmak istiyorum fakat istenen belgelerde ales yds ve nüfus cüzdanın aslı gibidir isteniyor. bizzat aradım üniv. personel daire başkanlığına ve dedimki; ales ve yds sonuçlarının üzerinde doğrulama kodu mevcuttur. Burdan kontrol yapabilirsiniz dedim ama onlar kabuıl etmediler ve illa aslı gibidir istiyorlar belgeleri. bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa yol gösterebilirmi? ve bu belgeleri nerede aslı gibidir yaptırabilirim? kolay gelisin iyi çalışmalar. NOT: Noter en son alternatifimdir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="abaci91, post: 478455, member: 75490"] bir üniversitenin araştıram görevlisi kadrosuna başvuruda bulunmak istiyorum fakat istenen belgelerde ales yds ve nüfus cüzdanın aslı gibidir isteniyor. bizzat aradım üniv. personel daire başkanlığına ve dedimki; ales ve yds sonuçlarının üzerinde doğrulama kodu mevcuttur. Burdan kontrol yapabilirsiniz dedim ama onlar kabuıl etmediler ve illa aslı gibidir istiyorlar belgeleri. bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa yol gösterebilirmi? ve bu belgeleri nerede aslı gibidir yaptırabilirim? kolay gelisin iyi çalışmalar. NOT: Noter en son alternatifimdir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
araştırma görevlisi ilanında istenen belgeler