Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi İlanında 33/A-50/D karmaşası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="cunctust" data-source="post: 455772" data-attributes="member: 80712"><p>Merhabalar, kasım ayında 33/A kapsamında bir araştırma görevlisi ilanı verildi. Ben de başvurumu yaptım daha sonra birkaç kez daha kontrol ettim ilanı 33/A olarak duruyordu. Kadronun sınavına girdim, sınavdan sonra bölüm hocaları ile görüştüğümde kadronun yök tarafından 50/D statüsüne çevrildiğini, yüksek lisans eğitimimi oraya(ilanı veren üniversite) almam gerektiğini söylediler. Ancak ben ilanın 33/A olarak açıldığından emin olduğum için sınavdan bir gün sonra ilanı veren üniversitenin sosyal bilimler enstitüsünü ve personel daire başkanlığını arayarak teyit etmek istedim. Personel daire başkanı kadronun hala 33/A olduğunu, bir değişiklik olmadığını bana yanlış bilgi verilmiş olabileceğini söyledi. </p><p></p><p>Şimdi kadroyu açan, sınavı yapan bölüm hocalarına mı inanacağım yoksa personel daire başkanlığına mı?</p><p></p><p>Durumu netleştirmek için başka ne yapabilirim?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cunctust, post: 455772, member: 80712"] Merhabalar, kasım ayında 33/A kapsamında bir araştırma görevlisi ilanı verildi. Ben de başvurumu yaptım daha sonra birkaç kez daha kontrol ettim ilanı 33/A olarak duruyordu. Kadronun sınavına girdim, sınavdan sonra bölüm hocaları ile görüştüğümde kadronun yök tarafından 50/D statüsüne çevrildiğini, yüksek lisans eğitimimi oraya(ilanı veren üniversite) almam gerektiğini söylediler. Ancak ben ilanın 33/A olarak açıldığından emin olduğum için sınavdan bir gün sonra ilanı veren üniversitenin sosyal bilimler enstitüsünü ve personel daire başkanlığını arayarak teyit etmek istedim. Personel daire başkanı kadronun hala 33/A olduğunu, bir değişiklik olmadığını bana yanlış bilgi verilmiş olabileceğini söyledi. Şimdi kadroyu açan, sınavı yapan bölüm hocalarına mı inanacağım yoksa personel daire başkanlığına mı? Durumu netleştirmek için başka ne yapabilirim? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi İlanında 33/A-50/D karmaşası