Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Araştırma görevlisi giriş sınavı(önemli soru)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mmd8898" data-source="post: 400592" data-attributes="member: 83668"><p>Hocam merhaba benim sorum benim için oldukça önem taşımakta ondan önemi belirttim. Bir üniversite de araştırma görevlisi kadrosuna başvuru yaptım ve sınava gireceğim. Öncelikle bu sınavın yazılı veya sözlü olduğunu belirtmemişler ama muhtemelen yazılı sınav olacaktır demi yani genel uygulama bu şekilde galiba. Bir de sayın hocalarım benim lisansım ile yüksek lisansım farklı bölümler ve araştırma görevlisi için başvurduğum bölümde yüksek lisansım ile aynı. Acaba giriş sınavında ki sorular lisans bölümümden mi yoksa yüksek lisans bölümümden mi gelir. Henüz yeniyim, acemiyim bu konularda da ondan ayrıntılı sordum biraz. Nasıl olmakta bu giriş sınavları ne tür sorular gelmektedir. Özellikle lisans ve YL farklı bölümler olduğunda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mmd8898, post: 400592, member: 83668"] Hocam merhaba benim sorum benim için oldukça önem taşımakta ondan önemi belirttim. Bir üniversite de araştırma görevlisi kadrosuna başvuru yaptım ve sınava gireceğim. Öncelikle bu sınavın yazılı veya sözlü olduğunu belirtmemişler ama muhtemelen yazılı sınav olacaktır demi yani genel uygulama bu şekilde galiba. Bir de sayın hocalarım benim lisansım ile yüksek lisansım farklı bölümler ve araştırma görevlisi için başvurduğum bölümde yüksek lisansım ile aynı. Acaba giriş sınavında ki sorular lisans bölümümden mi yoksa yüksek lisans bölümümden mi gelir. Henüz yeniyim, acemiyim bu konularda da ondan ayrıntılı sordum biraz. Nasıl olmakta bu giriş sınavları ne tür sorular gelmektedir. Özellikle lisans ve YL farklı bölümler olduğunda. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Araştırma görevlisi giriş sınavı(önemli soru)