Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi Alımlarının Ön Değerlendirme Aşamasındaki Adaletsizlik ve Dengesizlik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mr. Robot" data-source="post: 455509" data-attributes="member: 94624"><p>Alesin bir nebze ölçülmesi konusunda hemfikir olmakla beraber hızlı düşünüp hızlı karar vermenin akademide çok önemli olacağı kanaatinde değilim. Kendimden örnek vereyim. Ben mühendislik mezunuyum. Birinci sınıfa başladığımda akademide başarılı olmuş ve bu başarısıyla nam yapmış hocam şöyle demişti. Her biriniz buraya çalakalem soruları çözerek geldiniz fakat gerçek yaşam bu şekilde değil. Öyle ki gerçek yaşamda ( akademiyi de buna kesinlikle ekleyebiliriz ) çözdüğünüz soruları bir kaç defa kontrol etmelisiniz ve bu çözümü çok açık ve net bir şekilde ifade etmelisiniz. Yani Ales'in tam tersi. Kendisine katılıyorum. Bölümde de akademide de bir soruyu ne kadar hızlı çözdüğünüz değil de o çözdüğünüz soruyu ne kadar iyi ifade ettiğiniz önemlidir. Akademisyenliğin temelinde de problemlere bu tarz yaklaşım söz konusudur. Tarih boyunca da böyle olmuştur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mr. Robot, post: 455509, member: 94624"] Alesin bir nebze ölçülmesi konusunda hemfikir olmakla beraber hızlı düşünüp hızlı karar vermenin akademide çok önemli olacağı kanaatinde değilim. Kendimden örnek vereyim. Ben mühendislik mezunuyum. Birinci sınıfa başladığımda akademide başarılı olmuş ve bu başarısıyla nam yapmış hocam şöyle demişti. Her biriniz buraya çalakalem soruları çözerek geldiniz fakat gerçek yaşam bu şekilde değil. Öyle ki gerçek yaşamda ( akademiyi de buna kesinlikle ekleyebiliriz ) çözdüğünüz soruları bir kaç defa kontrol etmelisiniz ve bu çözümü çok açık ve net bir şekilde ifade etmelisiniz. Yani Ales'in tam tersi. Kendisine katılıyorum. Bölümde de akademide de bir soruyu ne kadar hızlı çözdüğünüz değil de o çözdüğünüz soruyu ne kadar iyi ifade ettiğiniz önemlidir. Akademisyenliğin temelinde de problemlere bu tarz yaklaşım söz konusudur. Tarih boyunca da böyle olmuştur. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi Alımlarının Ön Değerlendirme Aşamasındaki Adaletsizlik ve Dengesizlik