Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi Alımında Usulsüzlük
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 348247"><p>Ben de karşılaştığım bir haksızlığı paylaşmak isterim. Yıldırım Beyazıt Üni. mimarlık bölümüne araştırma görevlisi alımı yapıldı. İngilizce eğitim veren bir üniversite olmasına rağmen bilim sınavı türkçe yapılıd, üstelik bilim sınavı böte bölümü adayları ile aynı salonda ve çok salaş bir biçimde yürütüldü. Sınav sonrası mülakat için girdiğimde leblebi yiyen bir adam ve iki kişi daha vardı. Hoca olup olmadıklarını dahi bilmiyorum, kendilerini tanıtmadılar da zaten, belki alınacak kişi belli olduğundan temizlik görevlisi bile(küçümsemek için değil alakasız olduğu için) mülakata girmiş olabiilir. Bu arada bilim sınavındaki sorular çok geneldi ve bilgiyi ölçmekten çok uzaktı, mimarlık nedir? gibi. Sonuç olarak kapalı bir bayan alındı( inancını özgürce yaşamasına karşıt değilim). Siyasi bir alım yapıldı ve alım yapılan bayan çok medyatik ve gazetelerde sürekli kapalı olduğu için sürekli haksızlığa uğradığına dair haberler var. Son olarak alınmayacağımı biliyordum ama yine de emek verdim, herhangi bir itirazda bulunmadım, sonuç zaten önceden belli olduğu için bunu da kılıfına uyduracaklarını düşündüm. Son olarak YBU ya başvuracak arkadaşlar malum partinin il ilçe teşkilatında değilseniz, siyasi bir gücünüz yoksa kendinizi yormayın, başvursanız da çok ümitvar olmayın ki sonra üzülmeyesiniz. Sözümü Ankara Tabipler Odasının YBU tıp fakültesine alınacak 22 öğretim elemanının 21 ini daha başvuru sürecinde yayınladığı listeyle doğru tahmin! ettiğini belirterek tamamlayorum. Haksızlık heryerde belki ama sabretmek gerek, bunu son öyp atamalarıyla istediği üniversiteye yerleşmiş biri olarak söylüyorum, akademisyenliği sadece maaş zamlarını görüp de tercih eden değil, bilim yapmak isteyen kişilerin sürdürmesi dua ve temennisiyle...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 348247"] Ben de karşılaştığım bir haksızlığı paylaşmak isterim. Yıldırım Beyazıt Üni. mimarlık bölümüne araştırma görevlisi alımı yapıldı. İngilizce eğitim veren bir üniversite olmasına rağmen bilim sınavı türkçe yapılıd, üstelik bilim sınavı böte bölümü adayları ile aynı salonda ve çok salaş bir biçimde yürütüldü. Sınav sonrası mülakat için girdiğimde leblebi yiyen bir adam ve iki kişi daha vardı. Hoca olup olmadıklarını dahi bilmiyorum, kendilerini tanıtmadılar da zaten, belki alınacak kişi belli olduğundan temizlik görevlisi bile(küçümsemek için değil alakasız olduğu için) mülakata girmiş olabiilir. Bu arada bilim sınavındaki sorular çok geneldi ve bilgiyi ölçmekten çok uzaktı, mimarlık nedir? gibi. Sonuç olarak kapalı bir bayan alındı( inancını özgürce yaşamasına karşıt değilim). Siyasi bir alım yapıldı ve alım yapılan bayan çok medyatik ve gazetelerde sürekli kapalı olduğu için sürekli haksızlığa uğradığına dair haberler var. Son olarak alınmayacağımı biliyordum ama yine de emek verdim, herhangi bir itirazda bulunmadım, sonuç zaten önceden belli olduğu için bunu da kılıfına uyduracaklarını düşündüm. Son olarak YBU ya başvuracak arkadaşlar malum partinin il ilçe teşkilatında değilseniz, siyasi bir gücünüz yoksa kendinizi yormayın, başvursanız da çok ümitvar olmayın ki sonra üzülmeyesiniz. Sözümü Ankara Tabipler Odasının YBU tıp fakültesine alınacak 22 öğretim elemanının 21 ini daha başvuru sürecinde yayınladığı listeyle doğru tahmin! ettiğini belirterek tamamlayorum. Haksızlık heryerde belki ama sabretmek gerek, bunu son öyp atamalarıyla istediği üniversiteye yerleşmiş biri olarak söylüyorum, akademisyenliği sadece maaş zamlarını görüp de tercih eden değil, bilim yapmak isteyen kişilerin sürdürmesi dua ve temennisiyle... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi Alımında Usulsüzlük