Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi Alımında Usulsüzlük
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="aDNA" data-source="post: 220448" data-attributes="member: 3489"><p>Hocalar istemedi nasıl bir tabir. Burası Muz cumhuriyeti mi? Bunu YÖK bildiği halde adım atamadı. Sadece kişiye özel ilan vermeyin dediler yazı yolladılar. Ellerinde yeğen, damat, karı-koca ayarlayıp ilan çıkıyorlar sonra o torpille girecek olan ilk 4 e giremeyince ya da dili geçemeyince sonra hemen ilanı ya geri çekiyorlar ya da ilanı revize ediyorlar. Bu mu adalet? Bunu sol zihniyet yapsın '' nerede etik-erdem, sosyal demokratlık?'', sağ zihniyet yapsa ''bu mu Hz. Ömer adaleti?'' diyebilsek inanın utanırlar. Ama çoğumuz sessiz kaldıkça herkes Üniv. leri Çiftlikleri olarak görüyor. Ne haklar yeniyor güzel ülkemde. Bu şekilde minnetle alınanlarda 1000 TL maaş ver üzerine işkence et kesinlikle konuşmaz. Çünkü bo kadro o kadar donanımlı insan varken ona bahşedildiğinden '' Eve temizliğe de giden, fakültede odayı bile temizleyen'' Araş. Gör. ler, Öğretim Elemanları olacaktır. Nasıl bir ülke burası...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aDNA, post: 220448, member: 3489"] Hocalar istemedi nasıl bir tabir. Burası Muz cumhuriyeti mi? Bunu YÖK bildiği halde adım atamadı. Sadece kişiye özel ilan vermeyin dediler yazı yolladılar. Ellerinde yeğen, damat, karı-koca ayarlayıp ilan çıkıyorlar sonra o torpille girecek olan ilk 4 e giremeyince ya da dili geçemeyince sonra hemen ilanı ya geri çekiyorlar ya da ilanı revize ediyorlar. Bu mu adalet? Bunu sol zihniyet yapsın '' nerede etik-erdem, sosyal demokratlık?'', sağ zihniyet yapsa ''bu mu Hz. Ömer adaleti?'' diyebilsek inanın utanırlar. Ama çoğumuz sessiz kaldıkça herkes Üniv. leri Çiftlikleri olarak görüyor. Ne haklar yeniyor güzel ülkemde. Bu şekilde minnetle alınanlarda 1000 TL maaş ver üzerine işkence et kesinlikle konuşmaz. Çünkü bo kadro o kadar donanımlı insan varken ona bahşedildiğinden '' Eve temizliğe de giden, fakültede odayı bile temizleyen'' Araş. Gör. ler, Öğretim Elemanları olacaktır. Nasıl bir ülke burası... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi Alımında Usulsüzlük