Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi Alımında Usulsüzlük
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="con_con" data-source="post: 220432" data-attributes="member: 51180"><p>Merhaba Arkadaşlar. Yazdıklarınızı üzülerek okudum. Bende başımdan gecen bir cari alım olayını anlatayım. Gümüşhane Üni. İlahiyat Fak. 2013 yılı başından beri İslam Tarihi ve Sanatları bölümü, Türk -İslam Sanatları Tarihi ABD.na araştırma görevlisi ilanı açıyordu. Belkide 4 , 5 defa açtılar başvuran yok. Bende 27 temmuzda İELTS ye girdim ve yeterli puanı aldım. Dedim ki kendi kendime şu Gümüşhane Üni. İlahiyat Fak. dekanıyla bi görüşeyim ilanınızı sene başından beri takip ettiğimi ve başvuran olmadığını söyleyip kendimin yeterli şartları taşıdığımı iletmek istedim. internet sitesine girdiğimde fakülte dekanı olmadığını gördüm ve bende dekan yardımcılarından biriyle telefonda görüşmeye karar verdim.(Falküteye dekan atanmamasının nedeni fakültede prof. ünvanlı hocaların olmaması. Hepsi yard.doç tan ibaret. Rektör bey aynı zamanda fakültenin vekil dekanı gözüküyor.) Bende dekan yardımcısını aradım ve dedim ki hocam sizin sene başından beri aradığınız araş.grevlisi. ben olabilirim. şartlarım şu an müsait dedim. hocanın bana söylediği şuydu hüseyin son ilana başvuran olazsa sana dönüş yaparız demişti. son ilanda şu şekildeydi: İlahiyat Fakültesi Mezunu olmak. ben bu ilanın sonlanmasını bekledim ve sonunda bir hanımefendi başvurmuş ama yabancı dil puanı oladığından elenmişti. Tekrardan ertesi gün hocaya ilanın yine boşa çıktığını hatırlatmak için telefon etmek üzereydim ki yök te ilan tekrar yayınlanmış ( açıklama tarihinin gecesi. ben sabahına irtibata geçeceğim) ilan bu sefer şu şekildeydi, ilahiyat fakültesi mezunu olmak, İslam Tarihi ABD. Yüksek lisans yapıyor olmak. ilanda bariz bir çarpıklık gözüme ilişti.( çarpıklık dediğim arştırma görevlisi Türk islam sanatları ABD. ye alınacak ama İslam Tarihi ABD Da yüksek lisans yapan biri alınacak) bende hemen dekan yardımcılarına döndüm tekrardan hocam ilanınız yanlış yayınlanmış. size Türl islam sanatları tarihi ABD.nda yüksek lisans yapıyor olan birisi lazım değil mi dedim. hocamızda kabul etti. ve bölümde neredeyse aramadığım kimse kalmadı. bana hatanın olduğunu söylediler ama dekan beyin bizi kale almadığını söylediler.(dekan bey dedikleri bu arada rektör bey) daha sonra belki bi umut rektör beye bağlar umuduyla genel sekreteri aradım ve rektör beye ulaşamayacağımı söyledi. ve bende derdimi ona anlattım. ve ondan sonra ben tekrar tekrar sekreteri ve diğer hocaları rahasız etmeye devam ettim. ben son defa sekreter hanımı aradığımda bana söylediği bazı sözler baya bi can yakıcı olmuştu. Şöyleki. hüseyin bir daha arayıp durmayın demek ki hocalar seni istemiyor. bu ilanın bu şekilde çıkmasından yanalar dedi. bende dedim ki hocalar bana benim haklı olduğumu söylediler ilannın yanlış olduğunu beyan ettiler dedim. sekreterin cevabı şu Oldu bana hiçte bu şekilde demediler ilan aynı kalacak dediler. bende bunun üzerine teması kestim üniyle. sonuç olarak Türk İslam Sanatları Tarihi ABD na bir islam Tarihcisi yerleşmiş oldu.( bu arada Türk islam sanatları ABD İle İslam tarihi ABD farklı disiplinler.) ve üniversitenin ambleminde yazan GELİŞEN VE GELİŞTİREN ÜNİVERSİTE.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="con_con, post: 220432, member: 51180"] Merhaba Arkadaşlar. Yazdıklarınızı üzülerek okudum. Bende başımdan gecen bir cari alım olayını anlatayım. Gümüşhane Üni. İlahiyat Fak. 2013 yılı başından beri İslam Tarihi ve Sanatları bölümü, Türk -İslam Sanatları Tarihi ABD.na araştırma görevlisi ilanı açıyordu. Belkide 4 , 5 defa açtılar başvuran yok. Bende 27 temmuzda İELTS ye girdim ve yeterli puanı aldım. Dedim ki kendi kendime şu Gümüşhane Üni. İlahiyat Fak. dekanıyla bi görüşeyim ilanınızı sene başından beri takip ettiğimi ve başvuran olmadığını söyleyip kendimin yeterli şartları taşıdığımı iletmek istedim. internet sitesine girdiğimde fakülte dekanı olmadığını gördüm ve bende dekan yardımcılarından biriyle telefonda görüşmeye karar verdim.(Falküteye dekan atanmamasının nedeni fakültede prof. ünvanlı hocaların olmaması. Hepsi yard.doç tan ibaret. Rektör bey aynı zamanda fakültenin vekil dekanı gözüküyor.) Bende dekan yardımcısını aradım ve dedim ki hocam sizin sene başından beri aradığınız araş.grevlisi. ben olabilirim. şartlarım şu an müsait dedim. hocanın bana söylediği şuydu hüseyin son ilana başvuran olazsa sana dönüş yaparız demişti. son ilanda şu şekildeydi: İlahiyat Fakültesi Mezunu olmak. ben bu ilanın sonlanmasını bekledim ve sonunda bir hanımefendi başvurmuş ama yabancı dil puanı oladığından elenmişti. Tekrardan ertesi gün hocaya ilanın yine boşa çıktığını hatırlatmak için telefon etmek üzereydim ki yök te ilan tekrar yayınlanmış ( açıklama tarihinin gecesi. ben sabahına irtibata geçeceğim) ilan bu sefer şu şekildeydi, ilahiyat fakültesi mezunu olmak, İslam Tarihi ABD. Yüksek lisans yapıyor olmak. ilanda bariz bir çarpıklık gözüme ilişti.( çarpıklık dediğim arştırma görevlisi Türk islam sanatları ABD. ye alınacak ama İslam Tarihi ABD Da yüksek lisans yapan biri alınacak) bende hemen dekan yardımcılarına döndüm tekrardan hocam ilanınız yanlış yayınlanmış. size Türl islam sanatları tarihi ABD.nda yüksek lisans yapıyor olan birisi lazım değil mi dedim. hocamızda kabul etti. ve bölümde neredeyse aramadığım kimse kalmadı. bana hatanın olduğunu söylediler ama dekan beyin bizi kale almadığını söylediler.(dekan bey dedikleri bu arada rektör bey) daha sonra belki bi umut rektör beye bağlar umuduyla genel sekreteri aradım ve rektör beye ulaşamayacağımı söyledi. ve bende derdimi ona anlattım. ve ondan sonra ben tekrar tekrar sekreteri ve diğer hocaları rahasız etmeye devam ettim. ben son defa sekreter hanımı aradığımda bana söylediği bazı sözler baya bi can yakıcı olmuştu. Şöyleki. hüseyin bir daha arayıp durmayın demek ki hocalar seni istemiyor. bu ilanın bu şekilde çıkmasından yanalar dedi. bende dedim ki hocalar bana benim haklı olduğumu söylediler ilannın yanlış olduğunu beyan ettiler dedim. sekreterin cevabı şu Oldu bana hiçte bu şekilde demediler ilan aynı kalacak dediler. bende bunun üzerine teması kestim üniyle. sonuç olarak Türk İslam Sanatları Tarihi ABD na bir islam Tarihcisi yerleşmiş oldu.( bu arada Türk islam sanatları ABD İle İslam tarihi ABD farklı disiplinler.) ve üniversitenin ambleminde yazan GELİŞEN VE GELİŞTİREN ÜNİVERSİTE. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi Alımında Usulsüzlük