Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi Alımında Usulsüzlük
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="aocter22" data-source="post: 220156" data-attributes="member: 46600"><p>mersin turizm fakültesi 16 eylül 2013 de araştırma görevlisi kadrosu açtı. ön değerlendirmede ilk sıradaydım. bilim sınavım gayet iyi geçmişti. ancak yasak olmasına rağmen 10 ekimde bilim sınavından sonra mülakat yapıldı. mülakat sırasında inanılmaz ters davranıldı bana. yurt dışında erasmus programında aldığım derslerle ilgili "almanya'da turizmde hayat bilgisi dersi mi aldın?" tarzında dalga geçildi. "insan ilişkilerim iyi diyorsun, kaç hocayla aran iyi ki?" tarzında bir soruyla daha karşılaştım. en nihayetinde diploma puanı benden 16 puan, dil puanı da 10 puan düşük ve bilim sınavına giren 4 aday arasından puanı en düşük arkadaş kadroya alındı. çok ince matematiksel hesaplarla 0.23 puan geriye düşürüldüm ve yedek bırakıldım. burada yüksek lisans öğrencisiyim. ne yapsam bilemedim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aocter22, post: 220156, member: 46600"] mersin turizm fakültesi 16 eylül 2013 de araştırma görevlisi kadrosu açtı. ön değerlendirmede ilk sıradaydım. bilim sınavım gayet iyi geçmişti. ancak yasak olmasına rağmen 10 ekimde bilim sınavından sonra mülakat yapıldı. mülakat sırasında inanılmaz ters davranıldı bana. yurt dışında erasmus programında aldığım derslerle ilgili "almanya'da turizmde hayat bilgisi dersi mi aldın?" tarzında dalga geçildi. "insan ilişkilerim iyi diyorsun, kaç hocayla aran iyi ki?" tarzında bir soruyla daha karşılaştım. en nihayetinde diploma puanı benden 16 puan, dil puanı da 10 puan düşük ve bilim sınavına giren 4 aday arasından puanı en düşük arkadaş kadroya alındı. çok ince matematiksel hesaplarla 0.23 puan geriye düşürüldüm ve yedek bırakıldım. burada yüksek lisans öğrencisiyim. ne yapsam bilemedim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi Alımında Usulsüzlük