Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi Alımında Usulsüzlük
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="-funda-" data-source="post: 219875" data-attributes="member: 51357"><p>Teşekkür ederim hocam. Ben dekanı da aradım ama ulaşamadım kendisine. Aradıklarım arasında ulaşabildiğim tek kişi bölümlerinden bi yard. doç. oldu. Ona da asıl ulaşmak istediğim araştrma grevlisinin ismini söyledim, konuşmaları kayda aldığımdan ve şikayetçi olacağımdan bahsettim. Zaten bu saatten sonra benimle şikayetçi olmasam da uğraşacaklar. Ama Allah'a çok şükür ki onlar gibi hakka inancı olmayan biri değilim. Naparlarsa yapsınlar bi şekilde bedelini ödeyeceklerdir. En azından öbür dünyada. Artık 50d kadrolarına başvurmayı düşünmüyorum. Şuan bi üniversitenin ön değerlendirmesinde ilk 4'teyim, 2 kadro var orada ama bi kadronun isme açıldığını öğrendim, inanın mülakatına gitmek bile istemiyorum artık. öyp den şansımı deneyeceğim, inşallah er ya da geç olacaktır ve umarım şikayetim bi işe yarar ve bundan sonra en azından o bölümde hak yenmez. Biz yıllardır emek veriyoruz, madem kadro isme açıldı alacakları öğrencileri de çok çalışsaymış. Zaten bi gün kim olduğunu öğrenirsem iki çift lafım var vicdan yoksunu o kişiye. ''Hocam kimsenin hakkın yemek istemem, hakeden kazansın.'' demek bu kadar mı zor. Şükürler olsun ki hamuru bozuk insanlardan değiliz. Sözde ilerde bu kişi de bilim insanı olacak ve mutlaka bi yerlerde karşılaşacağız ve sanırım yine hiç utanmayacak yüzümüze bakarken.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="-funda-, post: 219875, member: 51357"] Teşekkür ederim hocam. Ben dekanı da aradım ama ulaşamadım kendisine. Aradıklarım arasında ulaşabildiğim tek kişi bölümlerinden bi yard. doç. oldu. Ona da asıl ulaşmak istediğim araştrma grevlisinin ismini söyledim, konuşmaları kayda aldığımdan ve şikayetçi olacağımdan bahsettim. Zaten bu saatten sonra benimle şikayetçi olmasam da uğraşacaklar. Ama Allah'a çok şükür ki onlar gibi hakka inancı olmayan biri değilim. Naparlarsa yapsınlar bi şekilde bedelini ödeyeceklerdir. En azından öbür dünyada. Artık 50d kadrolarına başvurmayı düşünmüyorum. Şuan bi üniversitenin ön değerlendirmesinde ilk 4'teyim, 2 kadro var orada ama bi kadronun isme açıldığını öğrendim, inanın mülakatına gitmek bile istemiyorum artık. öyp den şansımı deneyeceğim, inşallah er ya da geç olacaktır ve umarım şikayetim bi işe yarar ve bundan sonra en azından o bölümde hak yenmez. Biz yıllardır emek veriyoruz, madem kadro isme açıldı alacakları öğrencileri de çok çalışsaymış. Zaten bi gün kim olduğunu öğrenirsem iki çift lafım var vicdan yoksunu o kişiye. ''Hocam kimsenin hakkın yemek istemem, hakeden kazansın.'' demek bu kadar mı zor. Şükürler olsun ki hamuru bozuk insanlardan değiliz. Sözde ilerde bu kişi de bilim insanı olacak ve mutlaka bi yerlerde karşılaşacağız ve sanırım yine hiç utanmayacak yüzümüze bakarken. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi Alımında Usulsüzlük