Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi Alımında Usulsüzlük
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="-funda-" data-source="post: 219518" data-attributes="member: 51357"><p>Mrb arkadaşlar. Ben Sakarya Üniversitesi' nin açmış olduğu araştırma görevlisi kadrosuna başvurdum. Başvuru süresi bittikten bikaç gün sonra bana bir telefon geldi. Telefondaki kişi başvurduğum bölümdeki bir araştırma görevlisi olduğunu, ilk 4 te olduğumu fakat onların istedikleri kişinin ilk 4 e giremeyip onun girebilmesi için benim çekilmemi istediklerini söyledi. Aynı şekilde bölümden bir yardımcı doçentin benim danışmanımı aradığını, ona da benim çekilmemi rica ettiğini söyledi. Ben zaten çekilmeyecektim ama danışmanım bana bu konuda bir şey söylemediği için onu aramak üzere telefonu kapattım. (Bu arada arayan kişi beni kendi cep numarasından aramıştı.) Hocam kendisinin de bahsedilen hoca tarafından arandığını, geri çekilmememi söyledi. Ben daha sonra arayan kişiyi geri aradım fakat numaramı engellemiş olacak ki her seferinde çalmadan arama sonlandırıldı dedi. Daha sonra üniversitenin sitesine girip tüm bayan araştırma görevlilerini aramaya karar verdim ve ilk aradığım kişi adımı söyleyince şuan kendisi burda değil fakat sizinle konusurken ben de yanındaydım bana da söyleyebilirsiniz dedi ve ben çekilmeyeceğimi söyledim. Bu arada bu konuşmayı kayda aldım. Bugün ön değerlendirme sonuçları açıklandı ve ben kendimi ilk 4 te göremedim. Hatta 7. sıradayım. Dekanı vs. aradım ama ulaşamadım aradığım hiçkimseye. En sonunda bölümdeki bi yard. doç. ulaştım ve durumu anlattım, yöke kayıtlarla birlikte şikayet dilekçesi yazacağımdan bahsettim,hiçbi şey söylemeden dinledi ve aradığım araştırma görevlisine ulaşacağını söyleyerek kapattı telefonu. Benimle birlikte diğer 3 kişi de mağdur maalesef. Beni mülakatta da eleyebilirlerdi bu çok normal ama bu kadar kişinin hakkına girilmesinin bedelini ödemelerini istiyorum elimde kayıt da varken. Bu durumda başka ne yapmam gerek bana yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca arkadaşlar ben bir konuda daha bilgi almak istiyorum, şuan y.lisans tez aşamasındayım fakat anabilim dalımı değiştirmem şuan için mümkün müdür?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="-funda-, post: 219518, member: 51357"] Mrb arkadaşlar. Ben Sakarya Üniversitesi' nin açmış olduğu araştırma görevlisi kadrosuna başvurdum. Başvuru süresi bittikten bikaç gün sonra bana bir telefon geldi. Telefondaki kişi başvurduğum bölümdeki bir araştırma görevlisi olduğunu, ilk 4 te olduğumu fakat onların istedikleri kişinin ilk 4 e giremeyip onun girebilmesi için benim çekilmemi istediklerini söyledi. Aynı şekilde bölümden bir yardımcı doçentin benim danışmanımı aradığını, ona da benim çekilmemi rica ettiğini söyledi. Ben zaten çekilmeyecektim ama danışmanım bana bu konuda bir şey söylemediği için onu aramak üzere telefonu kapattım. (Bu arada arayan kişi beni kendi cep numarasından aramıştı.) Hocam kendisinin de bahsedilen hoca tarafından arandığını, geri çekilmememi söyledi. Ben daha sonra arayan kişiyi geri aradım fakat numaramı engellemiş olacak ki her seferinde çalmadan arama sonlandırıldı dedi. Daha sonra üniversitenin sitesine girip tüm bayan araştırma görevlilerini aramaya karar verdim ve ilk aradığım kişi adımı söyleyince şuan kendisi burda değil fakat sizinle konusurken ben de yanındaydım bana da söyleyebilirsiniz dedi ve ben çekilmeyeceğimi söyledim. Bu arada bu konuşmayı kayda aldım. Bugün ön değerlendirme sonuçları açıklandı ve ben kendimi ilk 4 te göremedim. Hatta 7. sıradayım. Dekanı vs. aradım ama ulaşamadım aradığım hiçkimseye. En sonunda bölümdeki bi yard. doç. ulaştım ve durumu anlattım, yöke kayıtlarla birlikte şikayet dilekçesi yazacağımdan bahsettim,hiçbi şey söylemeden dinledi ve aradığım araştırma görevlisine ulaşacağını söyleyerek kapattı telefonu. Benimle birlikte diğer 3 kişi de mağdur maalesef. Beni mülakatta da eleyebilirlerdi bu çok normal ama bu kadar kişinin hakkına girilmesinin bedelini ödemelerini istiyorum elimde kayıt da varken. Bu durumda başka ne yapmam gerek bana yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca arkadaşlar ben bir konuda daha bilgi almak istiyorum, şuan y.lisans tez aşamasındayım fakat anabilim dalımı değiştirmem şuan için mümkün müdür? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi Alımında Usulsüzlük