Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi 33/a Kadrosuna Başlamadan Ayrılmak ya da İstifa
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="swallowfuture" data-source="post: 49656" data-attributes="member: 9666"><p>CemSoganci hocam benzer soruların olduğu konusunda haklısın ancak yedek aday noktasında yanıt bulamadığım için de açtım başlığı. Belki bu konuda da cevaplar vardır ancak rastlayamadım, eğer öyleyse affola.</p><p></p><p>deucan hocam cevaplar için teşekkürler ancak bildiğim kadarıyla "yedek sisteminin olmaması" ve "ek kontenjan"lar ÖYP sistemine ilişkin başlıklar, umarım yanılmıyorumdur. Ben normal araştırma görevlisi kadrosuyla yerleştim. Dolayısıyla ÖYP değil ve yedek de var. Bu durumda şunu öğrenebilirsem mutlu olacağım; tebligat yapılmadan önce ya da yapıldıktan sonra (yani göreve başlamadan) önce gitmemeye karar verirsem, bu durumda yedek adaya hak doğar mı yoksa kadro düşer mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="swallowfuture, post: 49656, member: 9666"] CemSoganci hocam benzer soruların olduğu konusunda haklısın ancak yedek aday noktasında yanıt bulamadığım için de açtım başlığı. Belki bu konuda da cevaplar vardır ancak rastlayamadım, eğer öyleyse affola. deucan hocam cevaplar için teşekkürler ancak bildiğim kadarıyla "yedek sisteminin olmaması" ve "ek kontenjan"lar ÖYP sistemine ilişkin başlıklar, umarım yanılmıyorumdur. Ben normal araştırma görevlisi kadrosuyla yerleştim. Dolayısıyla ÖYP değil ve yedek de var. Bu durumda şunu öğrenebilirsem mutlu olacağım; tebligat yapılmadan önce ya da yapıldıktan sonra (yani göreve başlamadan) önce gitmemeye karar verirsem, bu durumda yedek adaya hak doğar mı yoksa kadro düşer mi? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisi 33/a Kadrosuna Başlamadan Ayrılmak ya da İstifa