Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevliliğini Kazandıktan Sonra
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="VolkanÇ." data-source="post: 485359" data-attributes="member: 77311"><p>Merhabalar, bir kaç sorum olacaktı. Ben bir üniversitenin araştırma görevliliği kadrosunu kazandım. Liste iki gün önce açıklandı gereken belgeler vs hakkında bir bilgilendirme olmadı, fakülteyi aradım onaylanması gerekiyor kadronun gibi birşey söylediler. Fakat sanıyorum 15 günlük de bir belge teslim süreci var. Bu kadro onaylanması gerçekten olan bir süreç mi ve onaylanıyorsa da bu 15 günlük süre onaydan itibaren mi başlar yoksa sonuç ilan tarihinden itibaren mi?</p><p></p><p>İkinci olarak YL'da 3. yılım 2018 haziran yani 3 5 aya dolacak, tezimi yetiştirmem mi gerekir yoksa Yök'ün aldığı 2016 milat kararı sayesinde 2019'a kadar sürem oluyor mu yani tez yetişmezse kadro düşer mi? Teşekkür ediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="VolkanÇ., post: 485359, member: 77311"] Merhabalar, bir kaç sorum olacaktı. Ben bir üniversitenin araştırma görevliliği kadrosunu kazandım. Liste iki gün önce açıklandı gereken belgeler vs hakkında bir bilgilendirme olmadı, fakülteyi aradım onaylanması gerekiyor kadronun gibi birşey söylediler. Fakat sanıyorum 15 günlük de bir belge teslim süreci var. Bu kadro onaylanması gerçekten olan bir süreç mi ve onaylanıyorsa da bu 15 günlük süre onaydan itibaren mi başlar yoksa sonuç ilan tarihinden itibaren mi? İkinci olarak YL'da 3. yılım 2018 haziran yani 3 5 aya dolacak, tezimi yetiştirmem mi gerekir yoksa Yök'ün aldığı 2016 milat kararı sayesinde 2019'a kadar sürem oluyor mu yani tez yetişmezse kadro düşer mi? Teşekkür ediyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevliliğini Kazandıktan Sonra