Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma amaçlı yurtdışına görevlendirilme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="akademania" data-source="post: 444633" data-attributes="member: 3876"><p>Merhaba arkadaşlar, ÖYP li ve doktora tez aşamasında olan bir araştırma görevlisiyim. 35. madde kapsamında doktora çalışmalarıma devam etmekteyim. Yaklaşık 5 ay önce yurtdışında bir üniversiteden doktora tezimle ilgili burada yapamadığım deneyleri tamamlayabilmek amacıyla kabul aldım ve o dönemde Tübitak ın 2214-A bursuna başvuru yaptım. Maalesef ki yakın dönemde ülkemizde yaşananlardan dolayı burs sonuçlarının duyurulması ertelendi ve ne zaman duyurulacağı belli değil. Bunun yanında akademisyenlerin kongre vb. etkinliklere katılım amaçlı yurtdışına çıkışı önce yasaklandı sonrasında rektörlerin onayına bırakıldı ancak uzun süreli araştırma amaçlı (3 aydan fazla süreyle) görevlendirme talebinde bulunacaklar için net bir açıklama henüz yok. Bursun ne zaman açıklanacağı belli olmadığı için ve daha fazla zaman kaybetmemek adına burssuz olarak görevlendirme talep etmek istiyorum. Bu amaçla görevlendirme talep dilekçesi verebiliyor muyuz? Benzer durumda olan ya da konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlarım varsa bilgilerini paylaşabilirse çok sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="akademania, post: 444633, member: 3876"] Merhaba arkadaşlar, ÖYP li ve doktora tez aşamasında olan bir araştırma görevlisiyim. 35. madde kapsamında doktora çalışmalarıma devam etmekteyim. Yaklaşık 5 ay önce yurtdışında bir üniversiteden doktora tezimle ilgili burada yapamadığım deneyleri tamamlayabilmek amacıyla kabul aldım ve o dönemde Tübitak ın 2214-A bursuna başvuru yaptım. Maalesef ki yakın dönemde ülkemizde yaşananlardan dolayı burs sonuçlarının duyurulması ertelendi ve ne zaman duyurulacağı belli değil. Bunun yanında akademisyenlerin kongre vb. etkinliklere katılım amaçlı yurtdışına çıkışı önce yasaklandı sonrasında rektörlerin onayına bırakıldı ancak uzun süreli araştırma amaçlı (3 aydan fazla süreyle) görevlendirme talebinde bulunacaklar için net bir açıklama henüz yok. Bursun ne zaman açıklanacağı belli olmadığı için ve daha fazla zaman kaybetmemek adına burssuz olarak görevlendirme talep etmek istiyorum. Bu amaçla görevlendirme talep dilekçesi verebiliyor muyuz? Benzer durumda olan ya da konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlarım varsa bilgilerini paylaşabilirse çok sevinirim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma amaçlı yurtdışına görevlendirilme