Ankara yds-yökdıl kursu tavsıyesı

yildizhasan

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Yds kursu arastiriyorum. Birkac kurs var aklimda. Deneyimleriniz varsa yardimci olur musunuz?

Son Aşama- Erbilek hoca
Akın dil
Exam center
Amerikan exam
 

gzloyku

Öğrenci
Akin dili anlatmaya gerek yok. Kaynaklari bol. Fakat hangi hocanin grubunda olacaginiz önemli. Ahmet akinin dersine girerseniz tavsiye ederim. Ama dusuk bir ihtimal. Ikinci tavsiyem Son Aşama Erbilek hoca. Ben akina gittim. Arkadaslarim yer bulamayinca son asamaya kaydolmuslardi. 4 kisiden sadece 1 tanesi gecemedi. O da simdi 2.hakki varmis ona devam ediyor. Hepsi de cok memnun kalmış. Kelime derslerini cok ovuyorlardi. Strateji de zaten bence en iyiĺerden. Çalışmalari karsilastirinca arkadaslarin öğrendikleri teknikleri gorunce keşke Erbilek hocaya gitseydim dedim ama akindan da memnun kaldim.
 

yağmurlu1

Öğrenci
Fazla duyulmamış ama yıllardın binlerce öğrenci yetiştirmiş bir kurum olan benm ve hocalarımın da eğitim aldığı Akademik Batı Dilleri özellikle Akademik Çeviri eğitimiyle bilinir ama sınav eğitimleri konusunda da son derece başarılı.. Yücel hocamın üzerimde çok emeği var.. Reklam olarak alğılanmasın İnandığım ve güvendiğim şeyin her zaman arkasında dururum ben faydalandım İzmir Şubede eğitim aldım Ankarada da var diye duydum link attım sizde bir görüşün derim. https://www.akademik.com.tr/
 

esradumanci

Öğrenci
Son Aşama'da Erbilek hoca bir efsanedir.Tahtaya vura vura ders anlatımı ve bir şeyi 10 kere tekrarlamasıyla beynimize kazınan gramer ve kelimeler...2019 Kasım ayı sınavında Son Aşama sayesinde Yökdil'den istediğim puanı aldım.Herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim.
 
Üst