Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Ankara da idari mahkemelerde uzman avukat
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 305765"><p><strong>hagb kararı ve memurluk</strong></p><p></p><p><span style="color: #6E6E6E"><span style="font-family: 'Helvetica Neue'">Merhaba..Ben gecen temmuz ayında infaz koruma memurluğna basvuru yaptım ve mülakatları başarılı bir şekilde bitirdim. Eylülde beni eğitime alındım ve kasım 22 de eğitimimi başarılı bir şekilde bitirdim. 9 Aralık da staja baslayıp onu da basarılı bi şekilde şubat 7 de bitirdim.. Hersey bitti atamam yapılacakken Osmaniye Adliyesi beni aradı ve "03.06.2010 tarihinde üzerime atılı hırsızlık(teşebbüs) suçundan 3 ay 22 gün hapis cezası ile cezalandırılmasına ve hükmün açıklanmasının geri bırakılması ile 5 yıl denetim altında tutulmasına karar verilmiş bu karar 11.06.2010 da kesinleşmiştir" bu sebepten dolayı benim atamamın iptal edildiği adliyeye gelerek evraklarımı almam söylendi...</span></span></p><p><span style="color: #6E6E6E"><span style="font-family: 'Helvetica Neue'">Adliyeden evrakları aldıktan sonra avukat tutup idari yargı da dava açtım.. Yürütmeyi durdurma için açtğm davaya geçen ay redd geldi.. Diğer davam (Hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararının memuriyete engel olmadığı görevime iade istemi) hala devam ediyor ve akıbeti ne olur bilmiyorum...</span></span></p><p><span style="color: #6E6E6E"><span style="font-family: 'Helvetica Neue'">Sizden yardımcı olmanızı isteğim davanın sonucu ne yönde olur, bildiğiniz örnek davalar var mı yada nasıl bir yol izlemeliyim?? Teşekür ederim</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 305765"] [b]hagb kararı ve memurluk[/b] [COLOR=#6E6E6E][FONT=Helvetica Neue]Merhaba..Ben gecen temmuz ayında infaz koruma memurluğna basvuru yaptım ve mülakatları başarılı bir şekilde bitirdim. Eylülde beni eğitime alındım ve kasım 22 de eğitimimi başarılı bir şekilde bitirdim. 9 Aralık da staja baslayıp onu da basarılı bi şekilde şubat 7 de bitirdim.. Hersey bitti atamam yapılacakken Osmaniye Adliyesi beni aradı ve "03.06.2010 tarihinde üzerime atılı hırsızlık(teşebbüs) suçundan 3 ay 22 gün hapis cezası ile cezalandırılmasına ve hükmün açıklanmasının geri bırakılması ile 5 yıl denetim altında tutulmasına karar verilmiş bu karar 11.06.2010 da kesinleşmiştir" bu sebepten dolayı benim atamamın iptal edildiği adliyeye gelerek evraklarımı almam söylendi...[/FONT][/COLOR] [COLOR=#6E6E6E][FONT=Helvetica Neue]Adliyeden evrakları aldıktan sonra avukat tutup idari yargı da dava açtım.. Yürütmeyi durdurma için açtğm davaya geçen ay redd geldi.. Diğer davam (Hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararının memuriyete engel olmadığı görevime iade istemi) hala devam ediyor ve akıbeti ne olur bilmiyorum...[/FONT][/COLOR] [COLOR=#6E6E6E][FONT=Helvetica Neue]Sizden yardımcı olmanızı isteğim davanın sonucu ne yönde olur, bildiğiniz örnek davalar var mı yada nasıl bir yol izlemeliyim?? Teşekür ederim[/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Ankara da idari mahkemelerde uzman avukat