Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Amerika'da doktora yapmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="LenaGray" data-source="post: 509445" data-attributes="member: 106413"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Merhaba,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Açıklamalar için teşekkür ederim.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Şehir yazarken gelişigüzel yazdığım için öyle belirttim, bölge yazabilirdim neyse. Bu muhim değil şu an. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Tamam amacımı geçelim, Erasmusu-da transfer vb gibi bir şey olabilir mi diye düzeltelim. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Maddiyatı belirtmekteki maksadım, başlangıç için yeterli olup/olmadığını anlamak içindi. Neyse.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Başvuruların 1 yıl öncesinden olduğunu biliyorum, ben kendimi prikolojik tartmak adına Şubatta gelince tekrar değerlendireceğim demek istedim. GMATe girecek ve IELTSye yeniden gireceğim bahar döneminde, şartları toparlayabilmek için. Referans mektubu vs bunlarda sorun yok, bölüm başkanı ve tez hocamdan alabilirim.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Bunlar zaten Şubata yetişmez. En kötü bir sonraki Eylül döneminde başvuru yapabilirim.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Resmi olarak çalışmama durumu var ise kampüs dışında, iş olayını tamamen devreden çıkarabilirim.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Vize olayıda sonra ki süreç anladığım kadarıyla.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Okullara bakayım ben, detayları ile ilgili sorum olursa soracağım.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Teşekkür ederim.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LenaGray, post: 509445, member: 106413"] [FONT=Comic Sans MS][COLOR="#800080"]Merhaba, Açıklamalar için teşekkür ederim. Şehir yazarken gelişigüzel yazdığım için öyle belirttim, bölge yazabilirdim neyse. Bu muhim değil şu an. Tamam amacımı geçelim, Erasmusu-da transfer vb gibi bir şey olabilir mi diye düzeltelim. Maddiyatı belirtmekteki maksadım, başlangıç için yeterli olup/olmadığını anlamak içindi. Neyse. Başvuruların 1 yıl öncesinden olduğunu biliyorum, ben kendimi prikolojik tartmak adına Şubatta gelince tekrar değerlendireceğim demek istedim. GMATe girecek ve IELTSye yeniden gireceğim bahar döneminde, şartları toparlayabilmek için. Referans mektubu vs bunlarda sorun yok, bölüm başkanı ve tez hocamdan alabilirim. Bunlar zaten Şubata yetişmez. En kötü bir sonraki Eylül döneminde başvuru yapabilirim. Resmi olarak çalışmama durumu var ise kampüs dışında, iş olayını tamamen devreden çıkarabilirim. Vize olayıda sonra ki süreç anladığım kadarıyla. Okullara bakayım ben, detayları ile ilgili sorum olursa soracağım. Teşekkür ederim. [/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Amerika'da doktora yapmak